Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prihodi UIO rastu iz godine u godinu (što je i dobro) samo nevidim nikakve fajde za običan narod od tih para... Istim kapacitetima se investiralo i u vrijeme PNP-a Koliko novca se vrti u ovoj zemlji... trebalo bi sve da cvjeta.
steta sto uvijek visak prihoda zavrsava u crnim fondova vladajucih stranaka, a gradjani nista ne dobiju... svi zaboravljaju da je PDV uveden kako bi se pomoglo socijalnim slucajevima, ali kod nas ispade da je najveca socijala crni fond vladajuce mafije
Istina za stranke!!! Ali PDV je tu za finansiranje drzave i njenih rashoda, a ne samo za socijalne slucajeve.
mogu li ja aplicirati samo za jedan i necu vise traziti,majke mi