Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad pomoc. Dobri ste skroz. A kad ste drzavu krali na sve moguce nacine,od neprijavljivanja nocenja,prijave radnika tad ste sutili. Ni marke vam ne bih dala.
Gazde su se napljackale, a opet ce radnici popushit foru ako drzava ne pomogne, nece gazda na zalost ne sikirraj se!!!
@Logavi2970naa Sad traze pomoc, a jucer su "prijetili" drzavi... Neka pocnu sa placanjem vode i struje sto su izbjegavali i poreza, pa ce mo onda vidjeti.... A i da propadnu, veca je sansa da ce novi vlasnik mozda i biti posteniji... Nece hotel nestati ako vlasnik propadne...
ja kont'o stavili kapacitete na raspolaganje, za izolatorije, prave hranu starim, onim u eventualnoj izolaciji. Pa gdje vam je biznis plan, da predvidi 3 mjeseca krize, malo u sefove ruke zavucite, nije zmija u njima. Veliki kapitalisti preko noci postadose Staljinisti i traze da drzava isplacuje.
Štete?! Vi nemate štetu. Vi imate izgubljenu dobit. To i jeste rizik tog posla.
Svoje hotele ustupiti BOLNICAMA i IZOLATORIJIMA kako bi građani imali tretmane dostojne čovjeku a i vi kasnije imali na osnovu čega tražiti pomoć u saniranju štete !!!!
Od svih slika iz BiH autor stavi sliku restorana specificnog za USA... Bože zar je problem text ispratiti sa logicnom fotografijom, bar je hotela i restorana na sve strane kao i slika istih.
Od vas najmanje država i narod ima koristi... lideri utaje poreza i krsenja prava radnika... Budućnost države koja se oslanja na turizam može se vidjeti kroz Grčku...
šupičku ba svima će se smanjit plate za po minimalno 5 posto a vi imate OBRAZA tražiti ko cigani neke pare
@baksuzlija Pa da imaju obraza, placali bi vodu i struju i uplacivali poreze...
Hahah ovi traze pomoc od vlade a ne rade 15 dana a dotad uzimali i sakom i kapom. Kavu nisi mogao nigdje popit ispod 3 km voda 3 km. Ovi traze od Drzave Kanton trazi od naroda haha haha
Meni je zao nas malih sto imamo dva covjeka ne mogu rec ni radnik jer sam sa njima u radnom odjelu smrdim i prdim i pijemo i jedemo skupa . Sta mi da radimo ovi dok ogladne nas nece biti .
Da pomognu vama koji ste za marku stekli hotele koje su naši roditelji gradili. Radnike ste plaćali 500 km mjesečno . Treba vas zatvoriti uzet vam hotele i radnicima ih dati kao odštetu Nisam ni jednog. Idio da nema Bmw 7 a radnik mu šljaka za 500 km
da je pesto care, ja sljako u hostelu skoro svaki dan za 450, od bijesa sam ih popio istu noc.
jesu to oni sto su trosili 150 kubika vode mjesecno??
Dati im rinaka da oči izbiju. Nek povuku novce iz inostranstva što su sklonili, neka rasprodaju vile i skupa auta ako misle opstati nakon pandemije.
Vatra krala na kasama, onaj Stojnic na zakupu i kojecemu, Budnjo na vodi...i sad aman pomagaj drzavo.
Otpustite radnike. I onako se treba zemlja obradit, hrana praviti. Turizam je kaput, do izbora. A vi gospodo tajkuni...dao Bog da vam kasika bude teska, u ovakvim vremenima hocete da kradete. Majku
Svi mi znamo da se vama ebe za radnika, ako cemo realno, lijep pozdrav za "hotelijere" sve go lopov.
Djubrad; treba vam dati govno. Zatvori zauvjek i mars. Vise stete nego koristi od vas.Koliko samo poreza niste platili itd. His bagro !
Kakva steta? Nepovratnih 16 miliona KM je dobio Saljo, vlasnik Hollywooda I Hills-a, a 22 Mil. KM je dobio Bunji (doduše, prije par godina) od razvojne banke Federacije.. Da naglasim, nepovratna! Ova sitna buranija, zero point. Nisu simpatizeri sda.
Ako ce se pomoći, onda treba ovim manjim hotelijerima.
Ova dva koja ne vole moj post su Saljo i Bunjo.. Istina boli