Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je hairli.
slazem se, samo da mu neki pacenik ne saspe deterdzenta par metara uzvodno
@bih ako istresu likvi od limuna taman. samo donesem persun, beli lukac i olivino olje!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mashala dosla normalna vijest
Ovdje samo fali info da je ovo realizovano pomocu Turskog kredita
Ovo u Avazu necete procitati
Vidim onaj gnjilo iz sda ima svoje prljave prste u ovome, jah ko ce drugi.
Žepljaci nemaju ništa od toga. Privatni ribnjak, uništio rijeku i zaposleni radnici iz drugih mjesta. Može se sve za pare kod nas i rijeku da privatizujes.
Tvrtko,,,vlasnici nasi rjeka su Slovenci,,,
mislim da su vlasnici ipak RS
Ionako mali budžet Košarkaškog saveza BiH dobio je udarac u vidu kazne FIBA Europe. Naime, FIBA-in delegat na utakmici u Tuzli, između BiH i Islanda, primjetio je na tribinama tuzlanskog Mejdana zastavu s kukastim križem. Zbog toga je KS BiH kažnjen s čak 7.500 eura
Šteta, uništio je prelijep izvor i rijeku. Gradnjom ribnjaka na izvoru, zagadio je rijeku Žepu cijelim tokom. Rijeka se mogla bukvalno piti do ušća u Drinu. Pored toga izbetonirao vrelo i preusmjerio ga u ribnjak. Niti jedna normalna država ne bi to dopustila za bilo kakve pare.
Gdje to jos ima da se betonira izvor rijeke.
ima ju li otvorenih radni mijesta imam dugogodisnje iskustvo s ribama ;-)
nadjes ih na internetu ili zovnes informacije za broj telefona i informises se, sumnjam da ce oni citati komentare ovdje.
Jebga ne kontas o kojim "ribama"pisem...
Dobra vijest! Ne mogu da vjerujem!
A za fabrike ništa a ?
Nema drug fabrika to je izumrlo iz mode,,,bolje kaze prodat fabrike u zeljezo strancima,,,,Dosho serijal nadrealista neznam koje epizode,,,otvaranje fabrika dzej ba zapelo i nema nicega,,,,,
Masallah, jedno od najljepsih mjesta u BiH.
Samo nek se radi, aferim :D