Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo realni, sa napredkom od 2% godisnje treba 50 godina da se poveca za duplo standard, znaci da budemo kao Hrvatska, sto opet nije nesto. Tako da za sljedecih 500 godina cak i da se povecava toliko necemo imati standard kao u Njemackoj.
Osjeti se napredak, vidljiv napredak, pa fadil oprosti je premijer, valjda se zaduzili pa je to taj rast
zemlja kao Bosna treba da raste barem 4-5% godisnje da bi kroz deceniju-dvije uopste bilo nade da ce ikada biti makar i upola razvijena kao Zapad. Ovo je sve sitno do sad.
Hebo vas taj vaš rast od 2,4%. Što ne kažete koliki je BDP i industrijska proizvodnja u odnosu na 1989. ili 1990. Sa ovim tempom trebaće nam decenije da dostignemo 1990. godinu.
odakle vi izvlačite ove cifre!!!???
---- realni porast BDP 2.4% OKO BA BUDIMO KONAČNO REALNI ! BDP je magla i dim ko način Fadilove evidencije o NOVOZAPSOLENIM. AKo treba može ih pronači odmah 100 000 ! :===))