Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj put se gradi uvijek pred izbore to je lokacija Kakanj Brnjic i sda je uvijek dobijala gore glasove a uvijek varala narod .
80% brnjica se sjatilo u grad, zive godinama u i tik uz grad i za sto godina nece se emancipovat, cim zinu vidi se. Otjeraj stare građane i doseli ove i pobjeđivat ce jos 50 god
Ovih 80 % vam prwuzelo grad .. gdje god pogledas covjek iz brnjica glavni , zasto? Ne zbog stranke nego sto se trude rade , skoluju se .. ne ide druze da se cijeli zivot provede u kafani i po kafama i samo kukanje na sda , na drzavu na sve sto se ne slaze sa vama .. a takvi je 80 % kako ti kazes starih gradjana u kaknju. Paraziti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta bacate pare, imate autoput. Trazili ste, dobili ste GA
Nije ovo bacanje para,ovo je odlicno za sjecu i sverc drva a pojedini ce se ugraditi prodajom zemlje Bogu iza nogu,ne kvalitetnom izgradnjom i utroskom materijala i to je to..
Cesta bez ikakvog smisla, nije prioritet, gore više niko ne živi, ostale im kuće kao vikendice. Koje su to seljačine, užas!!
E cuj kanton “opredijelio” 600.000 KM... pa jel moguce da ovakvu glupost napise neko
Mercedes S nama dobro poznat, jedan je Boss ako on ne napravi, mozete jos godinama pricat o tome. Ostali su samo djeca u cirkusu.
Gle ovog Shisha balavca... I to o nečem odlučuje. Ovaj narod stvarno može jahati ko kako hoće
Sta kaze Arnel.
Uplata u oktobru.
"kanton za projekat opredijelio 600.000 KM" Opredijelio?!
Mogli ste jos okolo, npr preko ponjera. da nema i auto put i stara cesta za zenicu pa ok.
To treba izgraditi da se dva tenka mogu mimoici i usput ostaviti kraj puta stotine betonskih pregrada, zlu ne trebalo..
Opredijelio?
@s.bah Polupismeni. Ne znaju ni "copy-paste". Sramota
Najveca se pranje novca vrsi u cestogradnji.. Dođe neko iz MMFa I debil Zvizdic Sutra nas zaduzi za milijarde.. Ni para ni puta.. Pravite vi fabrike Vratite 45 000 radnika na pisao.. Sve je to mrtvi kapital...
Hahahahaha ne zna se sta je gore zenica ili Kakanj. Jadni ljudi koji tamo zive
hvala kanton