Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Levate ljude, u 2024 godini im prodaji telefon s ekranom od 60Hz i 128 GB interne memorije po cijeni od 800+ eura. Uz sve to ni punjač ne dobiješ.
Uvijek sam koristio Android. 2020 ili 21 odlučim probati Apple i kupim 12pro max. Evo 3 skoro 4 godine kasnije još koristim isti telefon i razmišljam da kupim 16 kada izađe. Razmišljam ali ne trebam jer osim što je baterija malo slabija telefon radi isti kao onaj dan kada sam ga kupio. Vjerujem da ga mogu i prodat za ok pare. To sa Samsung nije bio slučaj.
Ne razumijem čemu hejt, jasno je definirano šta podrazumijeva Apple uređaj, nije sve u hardveru. Pogledajte usporedbu svih flagship telefona i šta imaju "ispod haube" i vidjet ćete sa koliko malo iPhone izvuče mnogo više nego npr Xiaomi smeće(smeće jer ga koristim kao službeni telefon, katastrofa) i još mnogo mnogo faktora koji idu u prilog aplle-u.
Meni su najveci debili ljudi koji svoju usteđevinu pa cak i kredit daju na ovo smece....bitno je da se vidi ostecena jabuka u rukama a na sebi nosas hlace poderane i masnu kosu.....
15ka serija tehnicki skoro identicna 14ki jedino sto su presli na usb-c
Samsung S ultra avion.
Svi isti, i stari i novi modeli, prodaju mu.da pod bubrege. Nema update nakon četiri godine, tjeraju te da uzmaš novi koji je gotovo isti kao stari.
Nikada vise iPhone. Pa nek svom caci preko updejta usporavaju telefon i griju bateriju
Pa kako??? Tuga.
Pisem sa 15 Pro Max. Ko ga ima zna o cemu pricam kad kazem da je sve savrseno.
ocekivano
Ali je iOS nenadhebiv 😁
Zensko mora iphone imati i to po mogucnosti 14 ili 15 pro max 🤣🤣🤣
Ko kaže?
Ovo mahom kupuju i koriste kompleksaši koji se i u 21.vijeku fotografišu u ogledalu da im se vidi jabuka ili kupe masku za telefon sa rupom da se jabuka vidi. Moze se povuci paralela između ovih i Mirze H. u izjavi sa privjeskom "da se to meni vidi".
Nekima treba sigurnost i pouzdanost. Možeš li to zamisliti?
Sigurnost i pouzdanost za šta tačno? Fotografisanje i 15 društvenih mreza?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)