Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi Dodik i Željka rekli kad ih se pita bilo šta o propasti privrede - "Svi relevantni pokazatelji su udvostručeni u proteklom periodu" !?! Ili "Svi relevatni makroekonomski pokazatelji bilježe rast treći mjesec zaredom.." !?!
Ponestalo krmadi...
Dobro je što su i federalni mediji konačno priznali realnost i posmatraju Republiku Srpsku kao zasebnu ekonomsku jedinicu, kao državu.
Ako oduzmemo struju i sirovine koje druge zemlje koriste za vlastitu proizvodnju, sta Bosna i Hercegovina i njena oba entiteta u stvari izvoze?