Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Telecom Hrvatske obezbijedo besplatne pozive, BiH telekom obavijestava raseljena lica da se ne brinu, racuni ce biti naknadno ispostavljeni. Vaš BiH Bakir Telecom.
Nek mi izvozimo BALVANE-zato smo u poplavama i klizištima, umjesto da izvozimo balvane od političara.
Bolje da se reklamiraju (da djele besplatno, svaki od izlagaca po jedan proizvod i eto 50 komada namjestaja) po maglaju, doboju, samcu, bjeljini nego po sarajevu... A seru sto se tice zakona o sumarstvu jer im ovako odgovara pa kradu gdje stignu jer suma (koliko sam upucen) sprjecava klizista a gdje god je kuca stradala od klizista skoro nigdje drveta nema.
Da li je ulaz na sajam slobodan ili se placa, mogu li to ikako napisati nasi polupismeni novinari klitorisa?