Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo da nije zalosno bilo bi smjesno....
Valjda je robotizirana pijaca, sa sistemom uzgoja povca i voca na nizim spratovima sa modernom laboratorijom
pa za te pare se mogao izgraditi shopping centar da otkida, a ne ova nadstresnica otvorenog tipa.
ovo ko dodikova pepeljara od 120 KM
šalim se... dodikova pepeljara je bila 1400 KM
Haha održavaćete kao što i sve ostalo održavate ...
ako je pijaca 3 miliona onda je i skafa 17.
na mjestu gdje je nova pijaca završavao se pokriveni dio glavnog gradskog kanalizacionog odvoda. prvo je to betonirano i pokriveno pa su onda tek počeli radovi na samoj pijaci. inače, na slici se skiro ništa ne vidi ali stvarno je dobro odrađeno, natkriveni dio, otkriveni dio, zgrada za zatvoreni dio, kafić i upravz, parking, ulična rasvjeta, pristupni put... mene je pozitivno iznenadilo kako se nisu više "ugradili"
@Max_Bunker Samo malo, zar vi niste upoznati sa pravilima? Projekat se nalazi u RS, i samim tim njegov znacaj i uspesnost su minimalne. Takodje, automatski se podrazumeva da su i finansijska sredstva zloupotrebljenja (obavezna referenca Dodika). P.S. izuzetno mi je drago da ste zadovoljni projektom u sopstvenom gradu, koliko god beneficija istog za kvalitet zivota i domacu ekonomiju izgledala mala. I u tom kontekstu se nadam da ce ih u buducnosti biti jos vise. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ta ce pijaca uvijek biti crvena.Previse zla je tamo ucinjeno.
U Japanu nakon potresa za 5 dana se saniraju svi autoputevi i osteceni objekti, a kod nas se za 5 godina izgradi pijaca. ^ :)