Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uranili 😂😂😂
Italija 5 dana hotel preko trivaga 150eura plus 40eura split ancona..iz ancone bus 17 eura i ljetuj na jugu italije ko gospodin vidi svijeta malo bijedo za manje pare vec u toj mocvari sto bacis...prosle godine nica monaco kostalo me oko200eura 4 dana..u nici spavao u monacu hodao 2eura karta nica-monaco niti moras sta iznajmljivat nista..lezi radi sta hoces dok te ne skontaju hahah...ljudi to je raj na zemlji svega mi..
@therat U maju 25 tog..nica prvu noc na plazi ostale 3 kod gospodje u apartmanu..nije to toliko skupo koliko mislis..a po italiji mozes naci i jeftinije..samo ne idi u junu od 10 tog pa do pred kraj augusta....a imas restorane jaro i prodavnice i pekare kao i u svim gradovima pa izvoli..
@therat Nikad nisam u spaniji bio..litvaniji..latviji..finskoj..rumuniji..bugarskoj..poljskoj..ceskoj..britaniji..ostale drzave kroz sve velike gradove sam prosao i u nekima proveo po noc dvije i na pojedinim rijekama jebavao.. A imam sad u planu abd u lišbou da odem sredinom septembra..ostavi mi neki lazni viber ili lazni fb profil da ti slika posaljem..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jojjjjj sto bih ga sad negde malo pristavio u kakvu malu vlaznu skoljkicu...
Jos jace i bolje sta? Neum je grozan. Ne kazem da ne moze biti lijep, ali kraj onako prljavog mora, onakvog sadrzaja tokom dana i noci i svakojakog krkanluka je meni nepojmljivo i o cemu jacem i boljem pricati.
neum je los i skup smjestaj. ne racunam sobe od 10 km. plaze nema. ma ne bi dzaba u neum. ugostiteljstvo katastrofa.put preko svitave, u jednom trenu sam mislio da se penjem na mjesec... nikad vise
@MaximusTurs Niko ti normalan nebi ni dosao u kanalizaciju i neumaki zaljev(proljev)nego blesave bosnje,rudari Tuzle,Zenice,Breze itd.Sva kulturna raja izbjegava Neum bas iz razloga sto je dio zatvorenog mora gdje se koncentrise svo smece Jadrana.aSvako ko ljetuje u Neumu kao poklon ponese herpes,šugu i ostale bolesti necistog mora.Zato tim 'seljacima'ljubite stope što vam dođu u to sranje,valjda za bolje i neznaju
Simpatičan Hrvstski gradić...
Je li i sad glavno šetalište nosi naziv idejnog tvorca UZP Franje Tuđmana? A Bošnjaci 90 % turista koji šetaju po tom šetalištu.
@Kundak nije ni bitno,jedino je bitno da ces nam platit markice da se malo bucnes,pa onda nazad u svoju poganu avliju u bosnu
@SlobotaNarodu hihihihi,oces li ti iz vakufa donjeg odlucivat kako ce se zvati ulica u dalmaciji??? Aj klanjaj i namazuj,ostavi se mora
neum nije uopste dobra lokacija za odmor. malo, gužva, nisu neki domaćini... za iste pare puno boljih lokacija u, i van BiH.
@BosanskiVitez Sve dok se ne izgradi dzamija bosnjaci netrebaju tamo ici!!
apsolutno je naš i drugi nemamo, al se mnogo toga uraditi da bi neum bio pravi izbor za odmor
PRIKAŽI ODGOVORE (1)