Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neke pumpe !!! pa imenujte te pumpe koje ubijaju potrošače!sinoć je hifa i energopetrol podigli cijenu za 6 kf!!!Ja sipao gorivo u 8 h a u 22 h vec je bila nova cijena!gaspetrol u doboju i dalje drzi ispod 2 km! kako to kako ta promjena cijena se mjenja iz regije u regiju?to nije pravedno i dal stoji iko iza nas potrošača!moj savjet klix-u,kad već bodete temu o gorivu fino napravite spisak trenutnih cijena i imena pumpi koje manervišu s cijenam!ili nemojte uopste objavljivat članak o gorivu !
energoprtrol već danas 2.11KM a u nedelju će 2.20KM jebes ti ovu vukojebinu
Jadno društvo, jadni ljudi, jadna budućnost.
Dobro je, prvi put da je kod nas u Dodiklandu nesto jeftinije nego kod vas u Pederaciji. Kod nas 1.89 za premium 95, sad ako podignu bice 1.94 onda.
Kako kad je barel kostao nekih 140$ gorivo se kretalo u prosjeku 2.30-2.55 kako koja pumpa. Gorivo spalo na 40$ po barelu nafta na 1.70-1.90 a sad barel 62$ nafra 1.95-2.10 Ko koga ovde J... ako ima neki ekspert neka mi objasni bio bih mu zahvalan
***o mi sami sebe sto im usta ne razvalimo, nego sutimo!
Zivjela Rusija i Gazprom, 1,89 KM/95
Ma nije to zbog Rusije jeftinije nego zato sto je nizi standard u Dodiklandu, plate dosta manje, a penzije duplo manje i nezaposlenost dosta veca nego u Pederaciji.
klix.ba 02.04.2015. u 18:12 - Cijene goriva uskoro niže od dvije KM 22.04.2015. u 09:54 - Padaju cijene nafte na svjetskom tržištu 24.04.2015. u 10:33 - U nedjelju novo poskupljenje goriva Dje ste novinari :D
U ovoj državi ko god može da pljačka narod to i radi.Jadni smo mi,pošto su ovi,a i oni prije njih na vlasti, sve sami lopovi.
Cijene goriva uskoro niže od dvije KM 02.04.2015. u 18:12 Ebo me svak ako su ikad ista snizili cijene
http://www.klix.ba/biznis/privreda/cijene-goriva-uskoro-nize-od-dvije-km/150402090 vidovnjaci dokazano niste, a da nsite profesionalci u vasem poslu svi znamo...
Da Bog da vam za lijekova trebalo.
a ni ti im lijekovi ne mogli pomoci!
tobejarabi šta sve nas u Bosni neće spopasti.. u svijetu nafta pojeftini,a naši pumpaši dižu cijene..
Ne kontam...da li je gorivo koje se nalazi na pumpama u RS-u i ono u Federaciji BiH isto? Ja sam jutros na jednoj pumpi u RS nastočio dizel po cijeni od 1,85 KM! S obzirom da "vozarim" svaki dan 100 kilometara do od kuće do posla i nazad, trošim puno goriva, a ova cijena je kod njih već nekoliko mjeseci ista, sa malo varijacija, ali od onog velikog pojeftinjenja pa do sada nikada nije prelazila 2 KM. Možda je na njihovim pumpama nafta iz "škriljaca"? (šta god to značilo)
hahahahahahahhahhah ja onda nisi patriota hahahahahahahahahahahah odlicno :)
hahaha Kako je ovo uvijek smjesno, kad pojeftini kod nas prodje i par dana dok cijene skinu i ako skinu, jer naravno ima rezervi koje su kupljene po visoj cijeni i treba ih potrositi. A kad se cijene dizu, evo cak neki i par dana prije digli a gdje su sad te rezerve. ahahaha
Pa eto da ne ispadnem bas sitnicava izrazih se ovako. hahahaha A imas ti pravo bas razvuku, nekad i poskupi ponovo a kod nas nije ni pojeftinilo. I onda samo opet dignu cijenu pa poskupilo je hahahah ;-)
A sta pumpate tacno? Cijene ili gorivo?
Samo LPG
Mater vam je*em