Privreda
7

U Mostaru otvoren Prodajni centar BauWelt

FENA
Na Bišću polju u Mostaru danas je svečano otvoren Prodajni centar za gradnju i dom BauWelt.

BauWelt je novo ime na bh. tržištu s konceptom "uradi sam", a koje garantira njemačku kvalitetu asortimana, čiji je cilj postati privlačan, zanimljiv i koristan partner, kako poduzetničkim kupcima, tako i krajnjim potrošačima.

Na prodajnoj površini od 6.000 kvadratnih metara u ponudi je preko 40.000 artikala od građevinskog materijala, rasvjete, keramike i opreme za kupatila, mašina i alata za kuću i vrt, vrtne garniture do velikog i privlačnog asortimana artikala za kućnu dekoraciju s dobrim cijenama.

Svečanim presijecanjem vrpce ovaj je centar u Mostaru otvorio generalni direktor BauWelta Tomislav Leko, koji je poželio dobrodošlicu posjetiteljima i zahvalo svim suradnicima i partnerima koji su pomogli da BauWelt otvori svoja vrata.

Prigodom otvaranja, Domu za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba Stolac, uručen je vaučer o donaciji robe za opremanje prostora i kreativni rad i razvoj štičenika te ustanove, u vrijednosti od 5.000 maraka.

Za sve posjetitelje BauWelta organizirano je mnoštvo zabavnih sadržaja tijekom cijelog dana.

Mostar je prvi grad u BiH gdje je ovaj centar otvoren, a otvaranje BauWelt centra planirano i u Banja Luci, 5. travnja ove godine.