Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sajam politike i nacionalizma -.-
sinoc se dernecilo, smrk smrk bjelo, pa meza, pa sampanjac, pa prostitutke...
Ovo je NEOZBILJAN sajam POLITIČARA iz nekoliko lokalnih mahala !!!
Dok ozbiljni političari otvaraju privredne sajmove, autoputeve, fabrike... bošnjački neka otvaraju konzerve goveđeg gulaša i sardine. Pitanje je da li i to znaju otvoriti a da se ne posjeku. Kad ih vidite da su došli zamotane ruke na neku sjednicu, znajte da su nešto otvorili. PS Trotoare i žičare namjerno nisam pomenuo, jer ne znam gdje da ih svrstam, da li u autoputeve ili konzerve.
Jel ovo ozbiljan sajam ? HAHHA pa ozbiljniji je sajam knjige u Sarajevu a ujedno i ima petnaest puta više posjetilaca..Koliko mržnje izlazi iz vaše poruke prema Bošnjacima i njihovim prestavnicima to je strašno..
vucic sa hrvatima obelezava godisnjicu osnivanja ndh... sta je tebi tu pametno i ozbiljno?
Kažu da će na zenički doći Merkel na otvorenje
mislite maskirano obilježavanje ndhazije
Pita novinar lopova: Jeste li vi politički aktvini? Nisam! Ja sam samo sitni lopov!
HHAHAHHA jak sajam nema šta..
Na prvom okruglom stolu zakazanom za 11h u bekstejdžu sajma razgovaraće se o temi : "Upotreba logoraša za prinudni rad s posebnim osvrtom na njihov utjecaj na ROI i produktivnost"