Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale ukoliko su zaista bez emulgatora i svinjskog želatina 😀
@HazariSuZlo pa hoces da jedes kvalitetno pa plati, ti bi da proizvod za koji je npr. potrebno 50KM sirovina da košta 20KM, samo sirovina bez plavanja radnika i ostalih troskova. Shvatite da marza za ove sitne proizvode mora biti veca(oki 100%)nego na proizvode od 10000+ KM.
@dida75... gumene bombone se prave od svinjskog želea. sve ostalo su bajke.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fin clanak ali nema osnovne informacije: naziv artikla, sliku i gdje je dostupan? Podrska mom Tuzlaku na trudu volji i zelji u ovom usranom vremenu i prostoru samo naprijed. 387 ispred drugih.
Tri čovjeka rade u firmi. OK.
Sivestet Stalone voli gumene bombone!
BiH kao da je još u 80tim sa ovim ružnim ambalažama... Nađite pravog grafičkog designera i platite mu fino za design.
"Prvenstveno je recepturu pokušao napraviti u saradnji s Tehnološkim fakultetom u Tuzli...",haha,...tuzlanski univerzitet(uhljebsko gnijezdo) je odavno svrha sam sebi...sve to treba privatizovati i zakonski obavezati na međunarodnu certifikaciju i akreditaciju!
Svaki početak je težak, puno sreće u daljem radu.
Svaka cast, pogotovo na ideji za dijabeticare! Sretno dalje!
koji smo mi smradovi od ljudi - i pored ovako loše privrede mi tražimo razloga da popljujemo sve što iko u okolini krene napraviti. Lično sam probala j bombone i integralne štapiće i za svaku su pohvalu. Jedino je što ih nisam uspjela naci u trgovini (inače sam ih probala na promociji, a rado bih ih kupovala. I da, nemojte misliti da su uvozne ista bolje i ukusnije, čak ni Haribo!
Spavaš li mirno Haribo 😂😂😂
Kako se zove kompanija koja je pokrenula ovu proizvodnju? Da Vam se mogu javiti - te boje skupo placate, govedju zelatinu imam distribuciju za BiH, uvjeren sam da niste velik potrosac ali mogu kombinovati s drugim kupcima pa da prodjete jefftinije. Lp
Baš pozitivna priča. Vidite da se uvijek može nešto napraviti a ne samo sjediti i kukati kako nema posla.
moram da idem na ispiranje ako haribo ima krmetine
@majKinSultan bitno je
Zelima vam svu srecu.
Nema vam spasa već ste više para dali državi nego što ste zaradilli. To je najveći problem ovdje ne isplati se ista pokretati
svaka cas samoo naprijed. i nek ta cupava stavi nesto na vugla da nebi bilo gumene bombone sa dodatkom
Bravo!