Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ce rec isjekosmo bogaoca..
Trebalo bi pisati eksploatacija BiH i sjeca suma uvecana za 120%. Ko bi se ovime bavio kad bi recimo zakon bio da na 10 unistenih stabala posade jedno?
@meho1bosna joj ne lupetaj
gledam i ne mogu da vjerujem! niko ne spominje sda, srbe, muslimane, dejton ovo ono.da niste sta naugrajisali?
Zemlja SIROVINA i POLUPROIZVODA !!! Jedino one POLITIČKE SIROVINE ne možeš PRERADITI ni DORADITI, a niti IZVESTI !!!!
Kada će Federacija da uredi Zakon o šumama koji je već godinama van snage? Šumski sortimenti se nemilice izvoze za smiješne pare.
Jel ovo neka zajebancija!
Ima da svaka druga kuća dobije ubrzanje..
Padavina nema cijelu zimu i naravno kako sljeduje sad će obilne padavine, država naravno nepripremljena za bilo šta + nelegalna sječa šume bez pošumljavanja = KATASTROFA
ja radim u sumi. prosle godine u prva dva mjeseca u prosjeku u sumi bilo metar snijega. nije se sjeklo nikako.tako da druze klixe- ne kaki
Kako FUP ne hapsi porast sjece sune
Nije sortiment, nego asortiman