Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bosni je industrijska proizvodnja na koljenima !
Ah, da za energiju: Proizvodnja energije manja za 5.6%. Pa kako bolan ovolike vode i poplave ako je iko napravio visak trebale su ga napravit elektrporivrede sa hidroelektranama!!??
Realni rast bruto domaceg proizvoda u 2013 u BiH je bio 1,61%. Ove godine procjenjuje se na 0.2%. Da bi zaposlio veci dio od 538000 ljudi morali bismo imati rast od 5-6 % godisnje. Treba li ovdje sta jos objasnjavati??
Šta je čudno. Trebalo je izvdvojiti za predizbornu kampanju i dati strankama, pa se odma smanjila sredstva za obrt. Ali neka, biće zato tendera.
Industrija u zastoju? Neko nas zeza? Ja pročitah jučer Lagumdžija viče nikad nam bolje nije bilo dok on nije ušao u vlast što se tiče ekonomije. Pa stvarno mislim kako samo lažete i širite negativnu propagandu protiv SDPa. Treba opet glasati za crveno-zelenu koaliciju jer #narodzna da #ujedinjeni propadamo efektivnije. :D
Koja industrijska proizvodnja kada mi nemamo industriju? Ono malo što ima ne može se nazvati indusrijom. Mi smo industrijski nerazvijena zemlja zahvaljujući ovim vladajućim strukturama. Kina, Kina, Kina, Kina, Kina, za šta god uhvatiš samo Kina, ili Turska :)))) Zar mi nismo sposobni proivoditi ono što proizvode Kinezi?!
normalno da je smanjena, ne samo kod nas nego u cijelom svijetu.. avgust je vrijeme godisnjih odmora
A sta da se ocekuje drugo?! Javna potrošnja u BiH 55,8 posto BDP-a!!! MMF upozorava: U BiH javna potrošnja izmaknula kontrolu Ukupni rashodi administracije u BiH u ovoj godini iznositi 8,5 milijardi KM. Prema tom izračunu, bh. državni aparat svake sekunde troši jednu najnižu mirovinu. Skoro osamdeset posto državnog budžeta BiH odlazi za plate u administraciji.
Ma ne valja vam statistika. "Najbolja vlada od svih svjetskih vlada" skupa sa kompletnim SDP-om je garant da se proizvodnja utrostručila i da svi građani imaju krov nad glavom, vikendice i automobile u garažama. "Najjedinstvenija od svih jedinstvenih stranaka" ilitiga SDA nam garantuje da ćemo svi imati poslove i jesti (ovo što nam je obezbijedio SDP) iz zlatnih kašika zajedno u svom jedinstvu :))) Dole vladajuće stranke, dole mito i korupcija, dole kriminal!!!
psssst, jarane, da ti nešta ša¨nem, Tito je umro daaaaaaaaaaaaavno i neće se vraćati, čak ni kao zombi :)