Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija ili Italija cuvaju svoje sume a uvoze od nas jeftino a veci su od nas deset puta.
Sad mogu "pisati kukom po ledu"! Sve su sasjekli i prodali što se moglo prodati! Prije trideset godina je postojala drvna industrija u BiH, a sada ima drvna pustoš u BiH!
Sve za zaštitu prirode
sto smanjili,kad ste izrezali sta ste imali,il uzeli novce vec
smanjeno je zato jer su ljudi iselili....manje se trosi...tako recite
Vijece ministara ODMAH treba zaustaviti uvoz oboljelih trupaca iz Poljske,Ceske, Slovenije
vise nam ni obaranje klada ne ide kao nekada
Kada Sarajevski kanton ugušio prerađivače, digli cijenu trupaca koliko košta gotov proizvod na Palama. Tako da su sami ubili firme jer ne mogu biti konkurentne. Sve to planski jer pojedini imaju udjela u firmama po Palama.
treba dobro pretresti hercehovacki kanton koji pravi vikendice od drvet..odakle im drva i je li svako regularno posjeceno
Bas kako i treba. Izvozimo sirovinu pa mi onda plocaste prefabrikate prodaju po 10 puta vecim cjenama, a cuvaju svoje sume. Nasi glupani koji sada kukaju u tome pomazu. Sad je vrijeme da se stvari postave na svoje mjesto.
@WalderFrey ne treba prodavati od punog drveta, toga treba biti malo ali jako skupo kao i svugdje u svijetu..drvo treba cuvati
A tek mini shengen sta bi vam uradio sa ovakim komsijama kad drvo nemozete plasirat????
Hvala Bogu, sve isjekoše!