Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA UKINUTI KONVERTIBILNU MARKU. TO JE RJEŠENJE PROBLEMA ILI UVESTI EURO I ZADUŽIVATI SE OD CENTRALNE EVROPSKE BANKE SA NAJNIŽOM KAMATNOM STOPOM 0,2 POSTO
Svakim danom sve skuplje i niko ne protestvuje...
Pa mora se uhljupima i uhljebima namiriti, koji fening gore i eto para za nove sinove i kcerkice!
nista to ne bi bilo sporno, da se povecaju plate,i penzije... a struja se mora placat, jadni mi s ovima koji nam kroje sudbinu.
Ja opet ne vidim ni jednog nezadovoljnog strajkaca na ulici znaci moze se jos otimati od naroda , dokle ostaje da se vidi . Do tada dragi moji snalazite se i placajte namete da nasa vlast ima kesh da manipulise ;-)
opet je jeftinije u odnosu na druge zemlje narod bi sve dabe
na svjetskom nivou pada cijena struje, ovi dižu, totalan sraz njihovih želja i mogućnosti .. moraju na neki način isfinansirati svoje uhljebe i glasače .. ali teško jarani, vaš rok upotrebe je zaista istekao .. druga je stvar što smo mi narod koji voli da prebire po smeću i glodje kosti ali i to ima kraj
elektroprivreda je smjesna u poredjenju sa toplanama. toplane i VIK uzimaju koliko oni misle da im treba
Stani gas niži 10% a hoće da nam udare još jedne akcize na gorivo ?? od trićavih 7% ! PLUD PDV 2,6% = 9,7 % ! Koliko je plin pao toliko gorivo da pskupi i ETO ODMAH MILIJARDICE kredita na raspolaganje ! Mjesto da se prihvate inveseticija !