Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao šege! Teško li se jadnim bankarima. Raja hem nije vratila lovu, hem ovi nemogu prodati hipoteke, hem moraju plaćati porez na imovinu jer su postali vlasnici. Juhuuuu!
A štaš za porez
Kupi na punicino ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amerika je zasnovana na POREZU. Zato se kaže da se u Americi mora samo umrijeti i platiti porez...
svaka drzava je zasnovana na porezima...na zalost.
ma jest druze, ali amerika ti je posebna, kao sto rece dammir ili umrjeti ili platiti porez, tamo ti je haman pa isto ubiti covjeka ili neplacat porez... tamo trebas biti lud pa neplatiti ..ovdje u bosnii tesko ko ne vrsi utaju poreza...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
amerika nikad neće propasti i usprkos željama nekih pojedinaca u USA se i dalje živi puno bolje nego na ovim prostorima. Imam rodbine u SAD-u i fino su se snašli, rade, djeca im studiraju na prestižnim fakultetima, tetka mi je nedavno imala operaciju koju je pokrilo muževo zdravstveno, kupili su kuću, imaju 2 auta, sad će kupiti i vikendicu, stalno hodaju po nekim premijerama, restoranima sve ono što je ovdje nemoguće. Mogli bi se reći da uistinu žive, a ne preživljavaju! amerika je zemlja velikih mogućnosti koja brine i za slabije osobe kojima treba pomoć prilikom školovanja i zapošljavanja, što je ovdje dobiti nemoguća misija! Tako da je Amerika i dalje obećana zemlja posebice za ova područja!
@yyyyy Ne brini, sve dolazi na svoje, Amerika jos dobro zivi na tudji racun gomilajuci dugove koje ne misle platiti ni Kini ni Arapima. Trentuno svaki Amerikanac ima svoj dio drzavnog duga od oko 50 000 dolara. Kompletan zivotni standard je na veresiju i kredite i moze se vuci jos neko vrijeme, dok se dugovi gomilaju.
NJEMAČKA BRATE NJEMAČKA!!!!
Ah taj divni kapitalizam ...
Amerika se raspada, ocekuje nas puno ljepsi svijet
Jasta, jos bolji sa Cifutima na vlasti O:)
Ima li neko da banuje ovog spamera
Ima li zeljeza za otpada
imam para za kuce ali nemam za avionske karte :-D
hahahaha
Zara uskoro u Sarajevu: Objavljen konkurs za voditelje trgovine, prodavače i blagajnike http://www.seebiz.net/moja-karijera/trziste-rada/zara-uskoro-u-sarajevu-objavljen-konkurs-za-voditelje-trgovine-prodavace-i-blagajnike/
Američki BUMERANG ! San o lagodnom životu na račun drugih država polako blijedi.
Pojave vezane za sitem kao što je kapitalizam, mogu se desiti u bilo kojoj državi u svijetu koja je prihvatila taj sistem. Primjer recesije i bankrota najbolje pokazuje slabosti sistema.
ne rise, "boom - bust" NIJE karakterisitka kapitalizma, vec fiat valuta, pozajmljivanja baziranog na frakcijskim rezervama, centralnog bankarstva.
pogledaj ovaj film i sto se tice SAD-a bit ce ti jasno kako im funkcionise bankarski sistem i sta rade. http://www.youtube.com/watch?v=qW3Q1sTmJ6w
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislim da je dobro vrijeme uloziti u detroit...DOBRE pare se jedino prave kada se ima damu ici protiv stada...a dolar, pa cak i 900 dolara za zemljiste, je znak da su cijene udarile dno, a ja volim kupiti kada su cijene na dnu :-)))
Super je to ako imas viska para a i godina za mogucu uspjesnu realizaciju oplodjivanja novca...
moze se naci 900 dolarcica hvala bogu...a profitabilnoj realizaciji se ne nadam u ovom slucaju za sebe, koliko za potomstvo...nekretnine su ipak investicija kojoj tradicionalno treba duzi investicijski horizont da se realizira...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sve ovdje mogu kupit prijatelje, slavu, sjaj i snove za dolar prodaje se sve Hej ali znam li ovdje ikog tuga moja da mu nešto znači za dolar to ne mogu nać' goodbye America ...
Lijepa Bosna-Hercegovina, nema poreza na imovinu. Jer zaboga, glupo bi bilo da Izetbegovic, Tihic,Dodik i ostali placaju porez. Mislim, dje ces sam sebi jamu kopati!
kakve nebuloze pises????...ja platio porez prosle godine a evo se spremam i za ovu godinu.....u kojoj ti zemlji zivis?
jbg izvini, ja zivim u stanu od 49 kvadrata, tako da ne placam porez!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)