Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok bude gotov autoput,pola ce otici a pola pomrijati naroda. Hebo vas vas autoput..
Da ste to 350 kilometara, tog wc koridora crtali u prirodnoj velicini do sada bi ga nacrtali i obojili, natezete se sa to 350 kilometara vec 20 godina. Svabo to u sezoni napravi a za dvije sezone i isplati, bagro populiaticka i lopovska, samo znate krasti i supljirati.
Pocnite vise...
Terzic, lopov stari! Koliko je samo para sa Bakirom pokrao! Stoka jedna!
Koliko god se narod zalostio BiH konfiguracija terena kao i jako mala ekonomija su glavni razlozi zasto se autoceste grade brzinom od nekih 10-tak km godisnje maksimalno. Najlakse dionice su skoro pa vec odradjene a ono sto je ostalo su gudure, skrape, klisure, brda i planine... takav teren se ni u Austriji ne gradi puno brze. Ocekujte da ce se glavni koridiori graditi jos barem 15-tak godina ako ne i duze i to je sve cisto ok i normala, treba biti realan.
Eh jbg. Taman ćeko toliko dugo na Bauśtelu u njemaćku,sad vraćaj se opet..
Od ugovora ga mozete sklepat koliko ste ih dosad potpisali a nidje nista. Sarajevo- Zenica i bog te veselio, dosta!!!
Neznam samo sto ne naprave prvo ono sto je lakse jeftinije i brze ide.da se makar nesto na karti vidi.bilo kakav pomak.
Cim to Terzic potpisuje od tog nema nista, nije njega za siću Bake nagradio direktorom Autocesta BiH..
Napravit ce most, a ovamo kroz tunel crnaja nece da moze da se prodje 😀😀😀😀
Uvijek se nesto potpisuje a 10 metara autoputa prave godišnje😂
Potpisivanje ugovora.... dejtonski ugovor je 95te potpisan pa skoro 30 godina se ne sprovodi 😁
Finansira se iz sredstava osiguranih u okviru ugovora o zajmu sklopljenog s Europskom investicijskom bankom (EIB).... pa gdje su tolike pare od akciza covjece?
BMW i ostala luksuzna auta na slici. Nije vam ovo Švicarska , da vas otac očini.
Ne znam sta cekate autoput. Rahatniji su ljudi bili bez njega. Kad krenu pjeske ili usedlani na kakvu zivotinju pa dok stignu do cilja sa svima se sretnu i ispricaju. Nauce i vrijeme i prirodu. Kad se zavrsi put Jadran ce vec biti ko pisaka, a vec je 26 stepeni. Bolje se rashladis s kantom vode.
Bice dok mi muda ocelave