Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legne mi ono malo plate na racun,zena digne sve ostavi cenerea da banka moze uzimati 2KM za proviziju...Gdje sam tu ja u tih 13milijardi :)
E evo je loša vijest
JEL TO PROPADAMO???? ILI SU SAMO PARE KOD 5% RATNIH LOPOVA I PROFITERA!!!!
2.000.000 stanovnika i 100.000 firmi hm...
Ovoliki broj blokiranih računa, dakle blokiranih firmi, je direktna posljedica rukovođenja zemljom. To je taj uspjeh naših vlasti. Kreirali su fantastičan poslovni ambijent.
Odakle ovolike firme u BIHa? Pa svako selo ima neku firmu a nezaposlenost najveća u evropi
fiktivne firme za finansijski kriminal i malverzacije... kako su arapi pokupovali bosansku zemlju i nekretnine, kako se kupuju luksuzni automobili, kako se dobijaju raznorazni podsticaji od drzave?
@sabane fiktivne firme, pranje para, nabiju dugove i zatvore