Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz mjeseca u mjesec sve je veci broj
Od ovog broja bar je 60% privrednih subjekata neaktivno u svakom smislu te rijeci. Radi se o raznoraznim d.o.o. sa minimalno upisanim kapitalom i dugovima po raznim osnovama. Postoje samo zbog toga što ne mogu biti likvidirane zbog tih dugova. “Vlasnici” su davno otvorili nove firme i tako u krug. CBBH inače izbacuje svakakve statistike bez mnogo analize.
Al zato nisu blokirani racuni firmi glavonja i njihovih kucica.
Koliko firmi toliko blokova, Dino Radza.
evo sad ćemo izglasati prave ljude LOL
Kakva korist od ove informacije. Cca90% firmi nepostoji vec godinama. Imate li nacin naplate dugovanja ali bez dugotrajnih sudski procesa. Jer znamo da ti procesi samo trose porezni novac.