Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzlanska republika, hrani ostatak FBiH, proizvodi struju, proizvodi ugalj (prihodi se knjiže na Sarajevo), proizvodi hranu, metalski sektor, sektor PVC stolarije, hemije, autoindustrije, tekstila, Bingo kao najveći tgovački lanacu i najveći poslodavac u BiH je iz Tuzle. Od države i FBiH redovno dobija ku*cinu u vidu autoputa, brzih cesta, raspodjele javnih prihoda....
Autonomna pokrajina TK .
Rata nije ni bilo,bila je to brutalna agresija na goloruki narod...tek '95 kad su se stvorili uslovi za vođenje oslobodilačkog rata,Klinton je to prekinuo.
ima radnika u Njemačkoj i Sloveniji, zovite...
Platite me 90.000€ godisnje kao AUDI pa necete imati problema. BAGRO!
Radim u Banjaluci u metalskom sektoru, 8 god iskustva 2800 plata sve na racun plus hrana plus godisnji i prevoz
Sta bi tek bilo da su putno komunikacijski povezani dobrim putevima,valjda ce se neko sjetit pa bar milijardu odredit prema najmnogoljudnijem kantonu
Ima radnika, ima li para ili je i dalje plata 550 KM, sa toplim i prijevozom, i svaka subota radna?
Dajte dobru platu pa nece radnici odlaziti..ah da SDA HDZ SNSD tjeraju ljude...jer ne mogu ds trpe nepravedan sistem...
Neka vam rade vaša djeca, ostave Mecedese i Poršee u garažu a oni u proizvodnju...poslodavci, računajte da ćete se sami ugasiti ili ćete radnika realno platiti !!
Ma sta kazete , nemoguce da fali takvih srucnih radnika
vazda smo imali jaku underground scenu
Akovtako orijentisani, a fali, dajte radnicima platu barem minimalno milju i po + topli
minimalna nacelnicka plata i ja dolazim odmah
Ima onaj malinar u sve se mjesa.Fadilaga isto moze pripomoc.