Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipičan primjer seljačine, željenog dokazivanja nad radnicima, kad dodje na mjesto direktora. Odma po platama, smanjenim satima, umanjivanjem slobodnih dana i godisnjeg odmora, i prijetnjama otkazom. Aferim AS group.
Kazu iz SDA da Tuzlanska so nije dobra kao prava muslimanska so iz Tunisa koju su uvozili u abnormalnim kolicinama kako bi dobro omastili brke. Poyy
Još da nije i vlasništvo ušla smrdljiva AS grupa...
Gofmorbalkan Jarancino,cistI kapitalizm,"ja cu nesto proizvesti i prodati jeftinije " Tako uspjesno plasingsdie proizvod na trziste
Evo jedna dobra vijest za vas "fabrikase"...
I opet smo "stoka neslana".
A nemojte ih hvaliti molim vas. Odmah će otići u stečaj ko Aluminij u Mostaru. Koga god pohvalite eto bankrota...
Sve sto valja u BiH napravljeno u Titino vrijeme.
@whey hebo ti on mater.E tako.
@whey - Još da je Tito napravio 1885 godine :)
Pitanje je sta se podrazumijeva pod savremenim postrojenjim. Ovo sto se vidi na videu jeste da je robot za pakovanje nov, a ostalo sve oprema iz Titinog doba.
Savremena postrojenja a Batko im za plate skuplja..ma hajte molim vas
batko je skupljao novac za ditu..ovo je solana