Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možemo mi pričati šta želimo - gdje god je SDA / HDZ / SNSD - to su smrdljive prčije, favele, kriminal i nepotizam do besvijesti. Tuzla je za naše uslove Monaco...
Ne bih otisao kod ovih Srboljuba, prije bih se kupao u lavoru.
Simbol Tuzle je postao cvjet Srebrenice na dresu Tuzla Citya umjesto petokrake kod slobode... Tuzla više nije crvena šućur svevišnjem,hudi sdp više nejma ni 20% ukupno glasova,primorani sad koalirati sa pda i hdz-om, ili sa druge strane sda-om, nejma više niķad crvenila samo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jao jao gledaj mrznje prema Tuzli. Ocekivano s obzirom na mentalnu nazadnost vecine komentatora. Samo mrzite haha
Kakva mržnja volim sve BiHa gradove čak sam čest gost u tz
jedino parking za ova jezera je sporan,lokacija na kojoj je gotov 400 godina bila Behrambegova medresa koja je srusena i zatvorena od zlikovca iz prošlog crvenog sistema, zahvaljujući rahmetli Aliji opet otvorena 93. al na drugoj lokaciji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrelo ljeto napunilo je Pannonicu -prije vreli urin
Aha napunili budzetsku kasu opstine. Sta ima tuzlak od tih jezera, gdje su firme, gdje su fasade na zgradama. Sta je sa stadionom, oronuo rasipa se....
seljaka ce vazda biti
Kako je lijepo i relaksirajuće biti tuzlak. Neopterećen nacijom,bez opterećenja vjerom. Naravno da viuše volimo Beograd nego Sarajevo. U Srbiju kad odem tamo mi govore "Dobar dan, kako ste" a u Sarajevo kad odem tamo govore"aaaa komunjaro". Lijepo je biti tuzlak
Ne volim više Beograd nego Sarajevo, ostalo potpisujem. Sarajevo je moj glavni grad, tamo imam puno prijatelja, znam puno dobrih ljudi. Ne volim njihovu politiku, zbog koje npr. nemamo ni metar autoputa, zbog čega smo odsječeni od svijeta, a to je zato jer nismo SDA. Ali malo po malo, nisu ni oni više SDA!
Profitiralo crno trziste sistem STAN NA DAN
Tuzla je divan grad osim u zimskom periodu ubi cumur
Zabranit ce ga od ove godine
Odcijepiti Tk od ostatka Države
Nikad u životu! Mi nemamo drugu državu osim Bosne i Hercegovine 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Dodat jos Tesanj TK Kqntonu pa bili bi fina drzavica.
Svaka čast za jezera. 80 %penzionera se nebi okupalo i osvježio preko ljeta. Sto se tice same Tuzle ima previše oronulih fasada tako da je to veliki minus. I ulaz sa petlje gdje milioni auta ovih godina zaobilazi jednu kuću na sredini kolovoza. Velika sramota.
Od kako je SDA pustila korijene (SDP uništeba korupcijom lidera iste), u Tuzli i kantonu općenito ništa nevalja. Kad pogledaš u ljude na ulicama, čitaš im brigu s lica, idu, hodaju, a negdje su na drugom mjestu razmišljaju. Niko nema para, sve skuplja, narod ludi, a vi se prepirete Tuzla ovo, Tuzla ono. Cijela BiH je jedno ruglo, nema iznimke, dobro žive samo uhljebi, a mi preživljavamo. Poz. iz Živinica.
Veliko bravo za Tuzlu 👏👏👏
Bijedic je igrac sda sve radi snjima u talu
Dunum87@ Za skver da i ne pricam. Za tuzlu se najvise izdaja iz budzete a u najnepotrebnije svrhe se trosi. O kakvom setalistu ti pricas??? Sad kad dodje zime neces moc izvirit iz kuce od magle. Prosle godine bilo kamaru sudara zbog zagadjenja zraka.
SDA seljačino, za zagađenje se javi centrali SDA, tačnije Bajazitu Jašareviću koji je pokrao lovu na filterima za dimnjake a koje je finansirala Međunarodna zajednica. A lova je završila u SDA kasi a svi znamo kod koga. Slobodno iščupajte tu termoelektranu i odvezite je za Poljine kraj Bakirove kućice, jer u toj termoelektrani ne radi ni jedno jedino čaršijsko dijete već sama SDA zgadija seljačka.
A što se tiče konkretno grada, Opština 15 godina izdvaja novac za sufinansiranje toplifikacije sa učešćem od 50% bilo da se radi o podstanicama na centralno grijanje ili da se radi o alternativnim izvorima toplinskog zagrijavanja, električno, na pelet, plinsko, termalno, čak finansiraju i toplinsku izolaciju objekata (fasade) da bi pomogli građanima da uštede i da smanje emisiju zagađenosti. Šta je SDA i kantonalna vlada po tom pitanju uradila? Čekaj da pogodim? APSOLUTNO NIŠTA?
Dunum87@ Ko te placa botu komunjarski? I za koliko si se prodo? Haman te dobro placaju kad mozes takve lazi da prosipas. Sram te bilo sto lazes ko pas!!! I kad je uradjena topifikacija Tuzle ja koliko znam to je jos uvijek na Stend baju. Dosta naselja nije dobilo centralno grijanje odgadja se priklucenje evo vec godinama. Semafor kod Solane je bezpotreban jer stvara jos vecu guzvu isto ko i onaj kruzni tok sto napravise kod Tenisa.
Sad je pocetak ali ovdje ce uskoro biti pravo more. Obala ce biti u G. Vakufu i Konjicu s juzne strane.
Znaju li ovi sto pisu pro crveni da su SDP I PDA protjerali sve koji nisu nisu njihovih stranacki kadrovi. Sve svoje uhljebise mamu im njihove. Tuzla osiromasena i propala pogledajte samo puteve kakvi su nakarada. Sad i zima dolazi ima da se magli da nemeres izac na cestu moras nositi gas masku.