Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast turskim (i turskobosanskim) investitorima.
Med,kozje mlijeko,meso,sijeno,povrce.voce...super dobra investicija
NAZIV PROJEKTA JE: S KOZOM U BUDUCNOST !!!
Ko je kontakt osoba za ove investicije? Ima li neki javni poziv za prijavu ili je ovo podjela sano za podobne!? TRANSPARENTNOST = 0
bosnje, su uvjek i bili turski cobani..od kada su primili is/lam pa do dana dansnjega .. jedini period kada su bili iznad turaka je za vrjeme tita ..
turci su u nama jedino prepoznali to da mozemo biti cobani
ARAPI i turci vole da guze koze..sada oce da i mi to radimo .. zahebi mujo..
Islam-Dzamija, omladina-propadacija! Nema letova, nema pruga, nema puteva, nema posla, ima dzamija, ovcijih koza ispred Begove dzamije, dupljak parfema, pokvarenih autobusa i tramvaja, zadnja zemlja u Evropi. Zajeb\'o nas Alija i SDA. Pokrali sest miljardi dolara pomoci, ako ne i vise. SADA OCE DA JA GAJIM KOZE
Sram te bilo Bakire oca rahmetli ti Alije. Kozijim mlijekomm od milijardu maraka u predizbornu kampanju. Mi zahvaljujući ovoj bagri uvozimo milijarde vode za prethodnih dvadeset godina. Ovim poteztom hoćete da nam pokažete KAKO MUSA DERE JARCA. Ako niste imali posla s turcima koji su uzgred gostoljubiv narod, otiđite na kapali čaršiju pa vidite kako je od Turčina izmamiti dinar. Natron propao, BH airlines propao, sad će koze i jarci da nas vode u svjetliju budućnost. Osim toga Iztbegovuiću drugi hoćeš li da objavim adrese svh stanova koje si pokupovao po istambulu.
Uvoz ovolikog broja koza i puštanje istih na naše biotope predstavlja biološki napad na naše ekosisteme bez prezedana. Pa je li ima ekoloških stručnjaka, biologa, botaničara itd.. u ovoj vlasti da mogu odmjeriti potencijalne štete, ograničeni su naši potencijali za napasanja stoke. Zatvorene farme da, otvorena paša ne.
nije vala nizasta drugo nego za pasnjaka kad smo cijelu zemlju sje.bali
Ne bih ja vama bosancima i hercegovcima ni koze dao da cuvate.
hahaha cuj koze, eto bosnjaci kakva vam je turska braca. U stvari vi njih mrzite i nazivate pogrdnim imenima, al hvala bogu srbima nista ne smeta svaki yurcin je dobro dosao kao i svaki bosnjak.
Mahalac-primitivac mamin ,vidi kada neko ima drzavljanstvo te zamlje u kojoj zivi onda nije gastarbeiter (usput nauci Njemacki ako vec upotrebljavas izgleda jezik koji ne razumijes) ,drugo ne kaze se VRACAT nego VRACATI , izgleda ni svoj jezik ne znas ! Ustvari me ni ne cudi jer vi iz one turske kasabe ,kao sto rekoh ste samo za cuvanje ovaca i koza ! A kako ja to znam ,vrlo jednostavno igrom nesretnog slucaja ,rodio sam se tamo u opstini centar ,i zivio neko vrijeme i dobro vas upoznao ,kakva ste bagra !
samo se hrana i energija moraju kupiti, za ostalo, ako preostane
biće sexa
Dolaze opet Turci da vam ponovo mjenjaju dnk, mozda ovaj put ispadnete kako treba.