Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kako ce se pokazati na cesti jer je bukvalno nov proizvod ali da izgleda lijepo izgleda.
Nije čudno da i Turska proizvodi svoja auta. Cudno je da to nisu ranije uradili. Turska već decenijama uspješno proizvodi auta za Ford, Nissan, Toyotu, Hyndai, Honda, Issuzu. Ali Togg ima veliku zainteresovanost, narudžbe su već u stotinama hiljada što je odličan početak. Velika stvar za Tursku i želim im sreću u ovom.
Kako mozes auto nazvati TOGG?! 🤦🏼‍♂️
To je dobar auto, trebaju popraviti još samo završnu kontrolu ali tih sitnih grešaka na enterijeru vjerovatno je bilo u prvim isporukama.
kada zagazi kroz Rudo.
Nijemci se uhvatili dizelaša kao pijan plota i tu će ga ispušiti. Došla je revolucija u hibridnim vozilima i vozilima na baterije. Jednostavno dizeli previše zagađuju gradove koji su sve veći i veći. Zapad je davno počeo zabranjivati ulazak dizelaša u neke svoje gradove. Jasno je dat signal autoindustriji da kreće u drugom pravcu jer zdravlje čovjeka je nqjbitnije.
Poznati turski hvalitet, neka hvala
I britanski lideri voze njemačka auta, jbg.
turci su dobri za döner a ne za auto industriju
I bosanci proizvode svasta nesto kad ih neko drzi za ruku. I kinezi isto. Al kad sam treba nesto...
To k´o Stojadin, Fico i Varburg onomad u Jugi. Prije sjedanja u njega obezbijediti grobno mjesto, sahranu i debelo osiguranje za ostatak familije, inace jokkk
Ima turska i etox
Trenutni trend u dizajnu auta: naredajmo što više led rasvjete nek izgleda ko da smo u luna parku
prvi preserjiski su se u italji kod Pininfarina pravili italijani su odlucili i izgled! baterije su iz njemacke kasnije ce se u turskoj montirati. Zato nije bas turski kao sto to neki smatraju
A koliko su njemacka auta njemacka ako ce mo tako gledati? Koliko su modela svjetskih auta Pininfarina i Bertoni nacrtali. BMW i Mercedesovi dizeli francuskog (Renault) porijekla i konstrukcije....
Haj što si debilni hejter ali što lažima moraš komentarisati to je već za proučavanje. Neke stvari su veoma lako provjerene oko moje. Recimo, nekoliko kompanija je učestvovalo u dizajnu. Pininfarina je tu pobijedila i dobila ugovor. Baterije ama baš nikakve veze nemaju sa Njemačkom. Sve se pravi u Turskoj. U Bursi je otvorena fabrika samo za proizvodnju baterija za ovaj auto a poslje i druge. Nemoj bolan toliko hejtovati, nije dobro za srce.
BacAnje novca...
Ja kupujem VW ili Audi pa nek je i skuplji. Uvijek bilo i ostalo. Nije problem pocetna cijena nego sta poslije. Ima li mreza servisa, ima li firma da te podrzi poslije za dijelove itd. Kakvi su se pokazali u zadnjim 20 godina kvalitetom, dostupnosti, podrskom itd. Neces takvu investiciju od nekog nedokazanog.
Vuče na audi,slučajno
Dobar dan gospodine, ja bih togg, izvinite a kojeg gospodine, pa togg ja covjeka sve moram nacrtati…