Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najljepsa zemlja na svijetu poslije Bosne i Hercegovine !
prosle godne sam bio u Istanbulu i Bursi ,a i 1.og sljedeceg mjeseca cu, aBd. Ono sto mogu reci: Nevjerovatni su u skoro svakom pogledu! Vrijedi izdvojiti koju kintu vise i otici tamo. promijenili su mi totalnu sliku o sebi...onu sliku kaku sam formirao na osnovu medija... Btw: Kad im kazes da si iz Bosne, dobijas iskreni srdacan osmijeh! Ne govorim o trgovcima na kapli carsiji koji ce se nasmijat i Zidovima, samo da im uzmu pare...govorim o obicnim ljudima. U Italiji je to sasvim drugacije (na osnovu mog iskustva). ako kazes da si iz Bosne...gotovo je, gledaju te kao pripadnika nekog plemena... to za komsije: Mozda treba sa srbima bolje saradjivat oni su nam dali 12, a sto sa hrvatima? :)
izgradite nam autoput.....
Onur će pobjesnit\' :D
ne zanosimo se....slika je mnogo drugačija nego ovo što je navedeno ..zapad parama u turskoj postiže ono što je kod nas postigao ratom....12.juna su tamo izbori, vidjećemo da li će ova \"sjajna\" vlada opstati....ja velim a neće
eki ovog zenicanina, kuka ko muslinavi u ratu sto su kukali, HAHAHAHHA
Mashala ..
prvise je kod nas lopova u vladi kad njih ocistimo onda mozemo pricati o nekom napredku do tad za nas je turska raj.
i mi bi smo bili SVICARSKA da nam ljudi nisu glupi i glasaju za nacionaliste !!!! treba to sve PO.BIT.I jer mora zdrav razum da vlada !!!
LETI PATKA LETI GUSKA BIT CE OVO ZEMLJA TURSKA
Turks, brothers, help Bosnia PLEASE!!!!!!!!!
Druga po ljepoti i aBda jedna od najjačih ekonomskih sila na svijetu.....ali mogu, nema Dode da im sve pokrade :D // da mi ga je vidjeti tamo kako bi mu Turci m.uda na mašnu svezali :D
A sta ce biti sa nama, bosanskim Turcima?
ne prave oni djabe onoliko sapunica
Turkiyeeeeeeeeee!!!!
Ko te je.e - nemoj ni dolaziti na bosanske portale
Ja sam turcin i ponosim se time!!