Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad kad hercegovci pocnu proizvodit safran,e vala i mi cemo ga proizvodit pa taman da cemo se bit i kandzat!
Nije u Bosni skup gram toliko,al je zato 0,8
Ja se ponadao vutra pojeftinila
meni je na listi začina koje izbjegavam u sirokom luku. Kad se sjetim 10 dana u UAE sam bio gladan,sva hrana istog okusa. jeo piletinu, teletinu ili sta god, kao da zvaces samo safran. toliko jak i neukusan zacin, jezim se na njega. ali o ukusima se ne raspravlja, ja ga u hrani ne volim, a ko voli nek izvoli.
Sad će i naši počet sadit po hercegovini....
Iranski šafran je isto ekstra kvalitete. Inače, malo šafrana na pečena pileća prsa ....uhhhhhh
u NL je i najjeftinija trava skuplja ;)
Bolje se ovim bavit nego bijelim 😂
Prije je važilo pravilo gram zlata, gram šafrana, moderan način ubiranja i prerade mu je smanjio cijenu.
a sta je sa spanskim safranom??
Ja koliko znam u BiH najbolji šafran imaju na instagram stranici: @safran.ba Kvalitetniji garantujem nema u BiH. Opet ako neko nađe kvalitetniji neka mi javi.
vauuuuuuu