Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne napisete kako su unistili BH Airlines zbog svog interesa. Lopovi smrdljivi
Avioni su najveći zagađivači atmosfere
Ovo je pola putnika iz Sarajeva.....
Odlicna aviokompanija, sve pohvale od osoblja pa do usluge!
Puno
ko je ikad letio s njima shvata i zasto je to tako. Profesionalizam. Svaka cast. Monogo starije i vece aviokompanije bi mogle dosta toga nauciti.
Bravo! Turska ove godine preuzima Francusku kao druga najposjecenija zemlja, poslje Spanije. Istanbul je bio najposjeceniji grad na svijetu 2023 (20 miliona stranih turista). Antalija sama 16 miliona stranih turista (5 miliona vise nego New York). Turkish Airlines je odradio mnogo dobrih poteza ne samo za kompaniju vec i za citavu drzavu. Citav svijet povezali sa bazom u Istanbulu.
Koliko je posjeta imala Mekka?
Najbolja Airlines na planeti