Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo da prođe zima,proljeće a i korona pa ondak dalje
nudice let za Stuttgart ili minhen za 750€ i to preko beca ili ciriha!
O cemu pricas jadan? Ja letim iz Minhena za 167€ povratna - prekuce kupio kartu za maj.
Turkish je extra airline. Trenutno su jaci od Lufthanse i mnogih drugih. A da ne pricamo o aerodromu u Istanbulu, svaka cast Turci.
Nejma boljih na dunjaluku
Kakav bolaaaaaaan crni aerodorm u Istanbulu. To ti pricas jer si ga vidio, mimio Sarajeva! Pa jesi samo vidio nasta im WC-i lice???? Vec sad hradjaju! Nijedna fuga od plocice nije gdje joj je mjesto!!! Kada bude kao T5 na LHR-u, kao T2 u Minhenu, novi terminal u Oslu, T4 u Madridu, kao SIN u Singapuru ili Konkurs D u Dubaiju, onda mozes reci nesta za IST!!! Da je impresivan radi velicine: JESTE.
Let za Čikago let za Čikago let za Čikaaago
Najbolja avio kompanija!!!
Migrantske ekskurzije. Karta u jednom smjeru.
Eto Sarajlije , svi u Tursku
Od ljeta će letjeti u Sarajevo, glavni grad Republike Bosne i Hercegovine! ☝️❤️
halo majmuni yebbbo vam rat svima mater bolesnu. idite na livadu i jedni i drugi i treci i pucajte i udarajte se do mile volje. mi normalni bismo da odgajamo djecu da zivimo volimo i druzimo se i ne izgubimo sve u zivotu radi vasih bolesnih ambicija. mrs u pm majmuni ratoborni
Kad prođe talas, malo ćemo se raspustiti na ljeto, pa nova doza i opet pod ključ. Samo neka braća puštaju pipke i bogate se, a dijaspora i turisti iz bratskog svijeta će nam dolaziti da troše i da nam ostavljaju crkavicu. Preturićemo nekako i ovu godinu.