Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično, trebalo bi da u svakoj sarajevskoj općini bude barem po jedan ovakav centar.
Napeavite i par javnih wc-a da narid ne pisa po parkovima
zasto nikada ne navedete ko je arhitekta koji stoji iza projekata cije slike objavljujete?
A Banja Luka vojsku oprema i postrojava, naivni bosnjaci
de ba dodji sebi ako nemas kome. Rat moze biti samo ako je visim silama u interesu a kako smo sad prdimahovina u svakom pogledu i BiH je sad ovakva jako korisna citavom svijetu, nema sanse da prdavac pukne.
Pa isto ko Sjeverna i Juzna Koreja. Sjeverna vazda neke vojske postrojava, a Juzna se ne zamara s tim i prosperira u svakom smislu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
RUSIT OVO ODMA PU!! BOLJE BI VAM BILO DA GRADITE MEGTEBE I DZAMIJE NEGO OVA SRANJA ZA NAKE TURISTE A L L A H A K B A R☝☝
đikane pravi novi profil
@AbuDzihad85Klixevi što brate?