Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a turistkinje?
najviše zbog neznanja u prljavim sredstvima javnog prevoza odrade ih revizori koji nisu čuli za riječ sapun onda taksisti cijenom trostrukovećom od uobičajne pa kafići i ugostiteljski objekti bar ih duplo zavrnu a šta imaju vidjeti moji prijatelji amerikanci ne žele vodiče i hoće da posjete svrzinu kuću.staru pravoslavnu crkvu na baš,katedralu,begovu džamiju,sinagogu,ratni tunel sve za 1 dan i idu dalje.ne jedu jer su uglavnom vegani i neće ćevabdžinice i buregdžinice.
Dobro nam došli. 🇧🇦❤️🇧🇦
Nnije vise nocenja vec vise registrovanih nocenja koje prije hoteli, hosteli, apattmani nisu prikazivali kako bi sacuvali vise para za sebe. Mene je stid sto Sarajevo ima veliki prostor za napredak, a nsita se ne radi u turistickom smislu.