Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle km 50 miliona... A samo jedna cijev i to već probusena.. Ne da je skupo.. nego preskupo.
KPJ bi morala izgraditi zatvor za ove naše političare. Poslije toga bi izgradili auto puteve za DŽ.
Žalosnije je samo što se hvale da su nešto gradili a nisu ni pare dali za to, sve grade EU fondovi, oni se samo ugrađuju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moramo se pomiriti s tim da je nestao svijet u kojem smo živjeli. Ovo je danas svijet primitivizma, lopovluka, nemorala i zla… Normalan covjek mora naći za sebe neki mikro svijet u kojem će živjeti bez ovih gore nabrojanih..
završen crnaja završena magistrala Stolac neum završeno haman i ono autoputa od Bune do Bijače i granice sa RH bravo za Hercegovinu gradi se polako al sigurno, sljedeći je tunel Prenj uskoro ako Bog da! 💪👏
juče prođoh kroz Crnaju, trojica ga mačkom farbaju 🤣🤣
opraše pare samo tako, ovo bi par jablaničana završilo za 2 3 mjeseca neradnici uhljebi pogani mmrrrsss
Imali kakva zaobilaznica? Koliko se dugo stoji, otprilike?
Al karaju narod.
Samo 2 mjeseca kasnjenja, malo
ove godine 12 miliona, prosle 10, slijedeca akobogda 14, ko da bunar kopaju pa idu dublje svake godine
Za te NOVCE su mogli IZGRADITI popuno NOVI TUNEL !!!
I to za 6 puta krace vrijeme. Ovo se renovira ima dvije godine i vise.
1g i 6mj se renovira
Znamo svi da se zavrce i krade kako ko stigne, ali ovi sto pisu gluposti da jedan kilometar kosta 50 miliona sa vec probusenom rupom nikada nisu prosli kroz ovaj isti tunel. Crnaja je bila pred kolapsom koji je vise licio na slapove Nijagare nego na tunel i slucajno sam po profesiji iz jedne srodne struke pa znam vrlo dobro kolike probleme pravi voda
Jeftinije bilo novi tunel prokopati...
Svakog dana sam na ovoj dionici,i treba biti posten i reci da se svaki detalj pazio,tunel je uradjen top.Svaka cast
Hoce, ali u qrcu.
NASLOV "Tunel Crnaja kod Jablanice bit će završen do kraja jula"... TEKST "svi radovi u tunelu Crnaja bi trebali biti okončani do kraja juna 2022. godine,".... Dajte se dogovorite :)
Crnaja je nama gdje god se okrenemo