Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebaće ih HIFa
Molim administratore da mi izbrišu komentar
ma rusi su se poceli boriti na evropskoj sceni aBd bice dosta njihovih investicija na kraju krajeva imaju "beskonacan" izvor prirodnih resursa ne bi nam skodilo da svoje pare ulazu i kod nas
Gledam cijene na Gazpromu i ostatku benzinskih pumpi u FBiH - nema razlike. Odnosno ima, u korist ostalih pumpi. Džaba ste došli, jedini razlog zbog kojeg bih gorivo sipao na Gazprom pumpama je cijena. Pošto je cijena viša od one kod konkurencije, što se mene tiče, Allahimanet.
Dabogda propali !!! Srpska mafija !!!
Kakva bre srpska mafija..ljudi hoce da zarade kao i svi, na tebi jel dal zelis da kupujes ili ne ;)
...samo da uzmem ovu priliku na ovom clanku posto je doticni ZABRANJENO KOMENTARISATI i da JE.BEM MAJKU I "PUNOLJETNE" SEKE...( znaci necu djecu i maloljetne da i u psovakama imamo neki rezon ) svim pripadnicima SELEFIZMA koji sebi dopustaju da u jednoj sekularnoj multikulturalnoj drzavi SPROVODE SVOJE IDEJE IDIOTIZMA i koji su SEBI U RUKE DOPUSTILI MOC DONOSENJA MORALNOG SUDA O DRUGIM i ova psovka vam je namjenjena od normalnog bosnjaka kakav je na ovim prostorima vijekovima...a vi novonastala govna molim vas NAPUSTITE DRZAVU a vi iz SIPE RADITE SVOJ POSAO PROTIV OVIH EKSTREMISTA zajedno sa bracom im CETNICIMA...
a koji im je fol ovo zabranjivanje komentara. Mosh misliti soka djetetu iz dijaspore... A slazem se vehabije nogom treba nabiti.
a koji im je fol ovo zabranjivanje komentara. Mosh misliti soka djetetu iz dijaspore... A slazem se vehabije nogom treba nabiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebamo podržati našu rafinerije u Bosanskom brodu i Modrići. KUPUJMO DOMAĆE!
Ako nisu jeftiniji, podržimo domaće i točimo na primjer na HIFA-i. Nije reklama nego meni usput.
hifa je najveci kupac rafinerije brod odnosno nestro-a
Ne toči ni hifa domaće gorivo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mah nasli ste ko ce vam biti prioritet (Y) ! Nadam se da cete ostati malo duze o