Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema više igranja, počinje pravi rat. America Will Prevail !!!
@ Socrates kakav bolan Apple otvoren je konkurs za No1. na planeti ko dobije, dobije sve ... Vi mladi odmah o svojim stvarčicama tj telefonima.
Neka te kompanije premjeste u BIH....dajte nam 500 USD platu i radit cemo...😁😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kinezi su iskopirali sve. Iskopiraće i Donalda.
Gamad.
jel ovu budalu neko slusa
Svaka čast Trumpu, Europa treba Trumpa a ne Junckera i onu švabicu što ga zamjeni. Čuvaj svoju ekonomiju prvo, a onda tek ojačavaj tuđu. Amerikanci su to shvatili na vrijeme.
kina ce ih dovest u red
Sve istina!Preko 200 njemackih firmi se povuklo iz kine.Daju ti da napravis tvornicu npr cokolade!Za 3 mjeseca nikla nova, kineska ,s tvojim pokradenim recepturama!Bezobrazno sve kradu.Kako je dobar "put svile" vidi se u africkim drzavama gdje su postali kolonizatori.Srbiji prijeti ta opasnost
Mi njima uveli 550 milijardi carina, oni nama 75! To nije fer!!! Kradu i otimaju naše!
tramko je jako neurozan smijenio je već smijenjene čak i članovi porodice nisu baš sigurni za svoje pozicije i podliježu reizboru ,zavadio se sa vascijelim svijetom jedino ima jedno pleme u Papua Gvineji doduše još nije civilizacija doprla do njih srećom ali sa tramkom se nikad ne zna
Vidi se da si prava MUŠKA PLAVUŠA odvodi svoj narod i državu u propast napuštanjem velikog tržišta...
Trumpe lansiraj rakete majkuimhebem. Nista zivo ne mozes proizvesti ni prodati a da nema kinesko i jeftinije nego tvoje. Dovde mi je njihove plastike tipa "sve po marku".
Evo prilike, Trumpe pravit cemo ti mi umjesto kinezi, samo izgradi fabrike, radna snaga 210 dolara za citav mjesec, radimo subote i po 12 sati dnevno bez ikakvih naknada i prava, a nit ih trazimo. Bujrum!
Pocelo je
Mogu se buniti koliko hoce ali Kina ubtom ratu samo gubi .. a ameri ce se morati povuci sa svojim poslovima iz Kine, jer je to visa politika .. i da nije USA ni Kina ne bi bila ovo sto je sada...
Jes ali kad bi to bilo izvodljivo, preveliki si zalogaj uzeo jarane, curikni malo unazad. Nema od toga nista
nije naredio, već im je indirektno preporučio, kako je i sam rekao u tweetu. Ali to nema puno smisla, jer američka kompanije se neće vratiti u US, već ode u drugu zemlju sa jeftinom radnom snagom.
cekaj ...zar nije to sad komunizam kada "partija" moze da upravlja privatnim kapitalom ?