Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je poznato, ponajvise zbog SDP-ovske prevarantske politike, da je Erdal Trhulj covjek koji je najzasluzniji za pokretanje izgradnje autoputa, da bi nakon sto je sve pripremio, zavrsio prjektnu dokumentaciju i sve ostalo sto je bilo potrebno za pocetak radova na 3 tek zavrsene dionice + dionice prema Zenici, morao da se povuce da bi Zlaja postavio pljackase svoje pljackase Karica i Niksicevog brata. Ovaj covjek zasluzuje respekt jer radi i samo se nadam da mu neradnici nece postavljati "mine" jer im kvari planove.
Trhulj ostaje ministar, a prvo sto ce potpisati je razrjesenje Grabovice :)
Podhitno i odmah očistiti Elektroprivredu BiH i JP AUtoceste FBiH od SDP kadrova, Grabovice, Ensada Karića i Nikšićevog brata...
ministre Trhulju, gdje vam je prijatelj Zlatko Lagumdžija koji vas je štitio cijelo vrijeme i sa kojim ste imali žestoke talove pa vam je pokrio i neugrađene cm asfalta dok ste bili još direktor Autocesta?
Ma kakvo mjesto u Vladi. On će sa svojim prijateljem Lijanovićem skupa jer ima više djela od Lijanovića.
Ministre sa vašim kadrovskim rješenjima uništili ste nam firmu Zrak i zašto vašim aktom ne spriječite pokušaj otuđivanja zgrade koju kriminalci zajedno sa vašim savjetnikom Mujezinovićem pokušavaju otuđiti za beznačajan iznos a koja u stvarnosti vrijedi 100 puta više. i ako se to dogodi Zrak će stati i neće moći više ništa proizvoditi a vi to prećutno odobravate. Zaposlenici Zraka
Ministre šta je sa onim provizijama iz Pretisa? Vratite nam pola da podijelimo 5 plata. Radnici Pretisa
Erdale, nema ništa od pozicije u novoj vladi. Džaba se upinjete i lobirate jer vas je Bakir Izetbegović davno okarakterisao kao nesposobnog i kao odanog čovjeka Bakira Alispahića sa kojim svakodnevno komunicirate i ova saopštenja navodnih susreta koja vam sastavlja Enver Mujezinović su beskorisna jer ste već odavno pročitana knjiga.
Gospodine Trhulj, nemojte obmanjivati javnost i lažno predstavljati da imate podršku State Departmenta i Američke ambasade u Sarajevu. Dokažite to jednom izjavom od tih zvaničnika.
Ministre Trhulj, novcem budžetskih korisnika plaćate lobiste poput Michaela Haltzela i lažete javnost da je neko iz State departmenta što nema veze, preko Howell machine, firme koja ima 25 zaposlenih o čemu je prenosila FTV i drigi mediji a što se može provjeriti, i sa kojom ste sklopili katastrofalan memorandum preko posrednika Pere Simovića i Marka Maljkovića iz Srbije koji su trebali da unište kompletnu namjensku industriju FBiH ali vas je spriječila javnost i radnici preduzeća namjenske industrije koju ste uništili za protekle 4 godine vašeg mandata. Ne pripisujte sebi zasluge za Igman Konjic jer niste ništa vi uradili za ovu kompaniju nego čak suprotno htjeli ste je uništiti. Radnici Igman dd Konjic
Ovo su rezultati Erdalovog rada: Igman d.d. Konjic 2011. godina, prihodi 31,422,734.00 KM, dobit - 1,637,698.00 KM, broj radnika 266 2012. godina, prihodi 68,478,593.00 KM, dobit 1,919,114.00 KM, broj radnika 800 2013. godina, prihodi 54,097,646.00 KM, dobit 6,644,489.00 KM, broj radnika 846 to su cifre koje svako može provjeriti i koje govore o njemu kakav je političar. Što se tiče rada u Autocestama FBiH, čovjek je bio prvi direktor od osnivanja te firme i napravio je doslovno od nule, za ove dionice koje sada Karić presjeca vrpce on je zajedno sa svojim ljudima napravio ugovore, projekte i sve ostale i servirao ljudima iz SDP-a samo da uvedu izvođače i pokupe kajmak. Što se ne pohvale SDP-ovci sa nekom novom dionicom autoputa za koju su oni obezbjedili investitorai novac paobezbjedili kontinuitet izgradnje koridora 5C, nema dalje.
Bio je tip jednom gost kod Duške Jurišić i prvi put da sam rekao "konačno jedan političar da priča konkretno", zato sam glasao isključivo za njega, a ne za stranku kojoj pripada
Trhulja sa premijera Federacije BiH.
Ma kome ti lopove jedan mazes oci. NIje te stid ni tebe a ni ove ostale lopove pojaviti se na tv. Sramota, samo da vidim nekog da strajkuje, zapalicu sve ove SDA stoka jedna. Imali ste priliku da izaberete sad pocrkajte svi i ja sa vama zajedno. Ne treba nama nista dati nego u planine sve da ovce cuvaju nas jer su i one pametnije, Fuj
trebali ste objaviti ovu vijest prije izbora dok su se SDPovci kitili da su oni dovukli namjensku i digli Igman i donijeli 200 radnih mijesta i milione u BiH. kasnite kasnite, urušavate ljude koji su u stvari uradili nešto za BiH negledajući lične interese već interes za opće dobro Federacije što je i strategija SDA. vole ga svi jer radi za cijeli narod. osvjestite se više. U jedinstvu je snaga.
Neka ima posla i para...200 miliona dotoka u BiH nje velka stvar i ovo je primjer kako bi trebalo da naši političari rade, a ne samo pred izbore. (iako su ovi prošli, ali je očito da je to trebalo biti objavljeno nekad jučer ili dan prije toga)