{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Trenteks iz Doboj Juga isporučuje radnu odjeću na njemačko tržište

S
30.6.2014. u 15:06
63
3
Trenteks iz Doboj Juga isporučuje radnu odjeću na njemačko tržište
63
Trenteks iz Doboj Juga isporučuje radnu odjeću na njemačko tržište
Foto: SRNA
Stotinjak trebinjskih tekstilnih radnica počelo je ponovo da šije za preduzeće Trenteks iz Doboj Juga, a prva isporuka zaštitne radne odjeće za njemačko tržište bit će za sedam dana, potvrdio je Srni direktor Trenteksa podružnice Trebinje Aleksandar Kojović.
Kojović je pojasnio da je Trenteks zakupio pogon Novoteksa u kome se šije na tri proizvodne linije, te napomenuo da će u septembru biti otvorene još dvije na kojima će biti angažovano još šezdesetak radnica.

"Radnice su i ranije za ovu firmu šile HTZ opremu i pokazale su se veoma uspješnim. Nadamo se da će ponovna saradnja biti na duge staze", rekao je Kojović i istakao da bi prema projektu Trenteks trebalo da zaposli od 300 do 350 radnica.

On je naglasio da je Trenteks ozbiljna firma koja će radnicama redovno isplaćivati plate, topli obrok i izmirivati druge obaveze, te da je na njima samo da rade i ozbiljno shvate svoj zadatak.

"Naše radnice su izuzetno sposobne i imaju dugogodišnje iskustvo na ovim poslovima, tako da se ne bojimo da bi moglo biti problema i da norma neće biti ispunjena", rekao je Kojović i dodao da je vlasnik Trenteksa Šućko Hadžijakupović i ranije bio veoma zadovoljan njihovim radom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: