Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad znamo koliko kosta Orbanova ljubav prema Dodiku😂
Prodo Mile i mater rođenu Mađarima za malo podrške.
da ima struje i tim solarnim njemacka bi sva bila pod njima to je slabo jedino bojleru voda da se ugrije
Oko ovog su se "specijalalisti za gašenje bosanskih termoelektrana" Mirza Kušljugić i Damir Miljević vrtili i hvalili ovaj projekat, sigurno su i oni bili dobri par stotina hiljada
Kad van der Leyen bude čula za ovo Mađarska kompanija neće ni evra poticaja dobiti.
hahahahaaaa... ovo je za ne povjerovat šta nam se sve rade.... i šta nam sve može stati u pakaš ... istina je ono... nama lakše metar u duPe nego centimetar u glavu...
KORUPCIJA ! -- ZADATAK RS JE DA UNISTAVA DRZAVU, STANDARD GRADZANA U CIJELOJ DRZAVI I PLJACKA SVE STO SE MOZE OPLJACKATI. RS -U MORA DOCI KRAJ JER SE PONASA KAO ZELENSKY-- GURA NAROD U PROPAST, DUGOVE I PECALBU !
Još jedan slučaj namještenog tendera vladajuće garniture. Provjerite Miletov i sinov offshore račun u Rusiji i dalje. Pa Amerika vam sve dala na tanjiru. Da radite pošteno, za 100 godina ne bi uspjeli iskorijeniti korupciju u BiH al krenite više. Ovo je u USA doživotna robija.
Proda se Mile Madjarima za jedno tapsanje po ramenina od Orbana
Ni gaće im neće ostati kako će ih Dodara opuhati.
Mogu li se vidjeti info o tome Tko financira ovu NVO
Ne mogu ovo zatucani, poštovatelji raznih teorija zavjera, ljubitelji kojekakvih likova sumnjivih namjera i morala, da shvate da su samo pare motiv svega. Ideologije se kupuju parama, kao i glupi i zatucani narod željan da ga neko "spasi"