Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogati vodenim resursima a mi pijemo JANU, nekakve VODE, ROSE. A nema bolje vode do Bosanskih podzemnih vrela
@karanana4 Jedno je voda a drugo loš vodovod. Nemamo mi problem s vodom, čak je BiH najbogatija vodom u Evropi, nego nam vlast nije u stanju popraviti sistem distribucije vode.
@gladijajator Isto, nabio bih mu onu flašicu u rektum.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najiskrenije cestitke :) p.s. nadam se da cemo vidjeti Tesanjsku vodu uskoro na HR policama
@vinkomir4 Budem sutra potrazio u lidl ili Konzumu thx
@Hr Joe Ne zanima mene Todoricev Sarajevski Kiseljak vec tocno ova tu voda Tešanjski dijamant sta je osvojila nagradu... p.s. tko je vlasnik Tesanjskog dijamanta ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
''Na takmičenju je učestvovalo 18 zemalja, sedam kanadskih provincija i pet stranih zemalja'' šta vi trabunjate, ''18 zemalja'' se valjda misli na savezne američke države a ne ''zemlje''
ako je voda i izvor stvarno tako dobar,to će kupiti coca cola ili nestle i prodavari nam za 2 KM po litri u svojim flašama kao ledeni čaj
Dusu dala voda za gemista pravit :)
Tesanjski kiseljak
Na zalost nije dovoljno imati najbolji proizvod na trzistu. Treba i reklama, i boriti se za mjesto na policama i marketinska kampanija.
Izdvaja se kod nas vecinom tesanjski se kupuje (0.50km) vjerovatno zbog cijene al meni licno najbolje lijeze :)
Ja pijem domaći Sarajevski Kiseljak iz hrvatskog Kiseljaka.
Nema veze kga briga za tesanjski...mi zelimo biti cool fensi urbani hipsteri i jedino jana nam moze pomoci da izlijecimo svoje komplekse bezvrijednih idiota.
Saeajevski propo
Mamozemo mi osvajati sve svjetske nagrade "PAMETNI BOSNJO" ce i dalje kupovati Janu i Radensku. Sve nam je tudje bolje. Pa ako mi sami ne kupujemo, kako ocekivati od drugih da kupuju? Uvozimo milione litara losije vode. Van pameti.
I uz sve to, flasa od 2l ove vode u Bingu samo pola marke
Bravo Klixe na ispravci naslova i stavljanju pripadajuce slike... p.s. idem u shopping pa da vidimo sta se moze u HR naci od Tesanjskih voda :)
Dizajn flase nula, malo da porade na tome bilo bi super.. dizajn prodaje proizvod a kvalitet manje/vise nazalost...
Jana na aparatima! Zajebavam se. Tuđe je najbolje. Što bi svoju proizvodnju podržali? Bolje kupovati tuđe pa se onda žaliti kako nam je loše. P.S. Da, ovo vrijedi i za Hrvate u BiH. Ni njima neće biti bolje od kupovine Jane. D.S.
Glupi bosanac vise voli kupiti uvozni proizvod samo za to sto je "hrvatski" ili "srpski" Ne znam da li da placem ili da se smijem 😕
samo domaće.
Trsanjski dijamant nije isto sto i Tesanjski kiseljal. Dvije razlicite i marke i firme.. Kafa ibjavljujete nazovete, pitate..