Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam se prepo da komšiji ne crkne krava, pa sam je otišo sam roknut. Nije zbog profita majke mi, nego ne volim da se životinja pati. Pa i ja imam kravu.
Jok, samo šoping i trošenje kozmetike.
Spekulanti koriste priliku da dignu cijenu goriva premda je Egipat beznacajan kad je u pitanju proizvodnja i izvoz nafte i derivata.
mogao bi dolar propasti uskoro,e onda pocinje pravi belaj.
zato se i kuha svugdje,mamu im profitersku,jedva docekali.sta rade jadnom narodu..
jah eto kao treba nesta da se desi da bi dizali cijene... dizu oni cijene kako im je cejf, netreba njima razlog
Upravo zbog toga se u Egiptu danas desava sto se desava potplaceni izazivatelji nemira, destabilizacija trzista nafte i "pero" zarada (lagana zarada pri oscilacijama na berzi)
ma neće kod nas poskupiti gorivo, možda samo, za pola markice, ali čim se smiri situacija u Egiptu pojeftinice odmah za 4 fenge :-)
Egipat uopšte ne izvozi naftu tako da pojma nemam zašto je Egipat kriv zbog rasta cijene nafte
Mafija koja kontroliše tokove nafte kao razlog može navesti i poplavu u Hondurasu, ako im je ćejf.
Jesil' ikad čuo za Suecki kanal?
Amerika, Izrael i njihove banana države Saudijska Arabija, UAE-i i Kuwajt stoje iza vojnog udara u Egiptu. CNN je medijski pokrovitelj masakra čija je uloga da izjednači krivicu i unese još veći razdor u islamski svijet. Pročitajte moj komentar na blogu http://agronp.wordpress.com/
serem se na špekulanate i njihove špekulacije.... treba sad otići i pobiti ove što špekulišu...oni su največi lopovi
Kod nas ce vjerovatno pojeftiniti gorivo jer je ovdje sve naopako.
Sad će kod nas odma' skočiti za 10 feninga zbog rasta na svjetskom tržištu, ali ne može da pojeftini jer tada porastu rafinerijske cijene. Na stranu što je gorivo prilično prljavo.