Privreda
2

Promo / Telemach na raspolaganju i stanarima stambenog naselja "Nova Otoka" Sarajevo

Sponzorirani članak
Nakon velikog broja upita potencijalnih korisnika kompanija Telemach uspjela je postići dogovor sa investitorom Nova Otoka d.o.o. zahvaljujući kojem će stanarima naselja Nova Otoka u ul. Džemala Bijedića 129, Sarajevo stambenog kompleksa sa ukupno 1000 stanova, biti ubuduće dostupne usluge i operatera Telemach.

Kompanija Telemach najavljuje pružanje usluga stanarima naselja "Nova Otoka" putem najnaprednije GPON tehnologije, i to usluge digitalne televizije sa najraznovrsnijom programskom shemom i najvećim brojem kanala u HD rezoluciji u BiH, zatim usluge najbržeg interneta u zemlji sa brzinama i do 200 Mbps, kao i usluge povoljnije fiksne telefonije sa besplatnim razgovorima prema svim drugim fiksnim mrežama u BiH i preko 500.000 brojeva u susjednim zemljama. Osim toga, korisnicima će biti omogućeno i korištenje dodatnih naprednih usluga kao što su aplikacija putem koje je moguće gledati TV sadržaj i izvan kuće, na mobitelima, laptopima i tabletima, UNIFI putem kojeg korisnici mogu uživati u besplatnom wifi na preko 500.000 lokacija u BiH i u regiji, usluga "Video na zahtjev", usluga gledanja TV sadržaja i do 72 sata unazad, i mnoge druge.

Kompanija Telemach koristi i ovu priliku da sa velikim zadovoljstvom obavijesti sve svoje postojeće i nove korisnike da je Telemach u svoju programsku shemu uvrstio dugo očekivane Arena Sport kanale u standardnoj i HD rezoluciji sa fudbalskim utakmicama Lige šampiona, talijanske, francuske, bosanskohercegovačke, hrvatske i srbijanske lige, ABA košarkaškom ligom i mnogim drugim traženim sportskim sadržajima. Arena Sport 1 je dostupan korisnicima u osnovnom i D3 start paketu, dok se kanali Arena Sport 2, 3 i 4 u SD i HD verziji distribuiraju u posebnim paketima. Posebna pogodnost za sve nove korisnike, kao i postojeće korisnike Duo i Trio paketa koji obnove svoje ugovore na dvije godine, jeste promotivno praćenje Arena Sport SD kanala tokom cijelog narednog ugovornog perioda.

Sa ovim posljednjim unapređenjem programske sheme Telemach je postao operater sa svim najbitnijim sportskim sadržajima na svojoj platformi uz već postojeće kanale Sport Klub HD, Eurosport HD, Fight channel i mnoge druge.

Na kraju, pozivaju se svi postojeći i novi korisnici Duo i Trio paketa da do 31.7.2017.g., osim mogućnosti dobijanja Arena Sport kanala, iskoriste i ostale pogodnosti iz aktuelne akcijske ponude u kojoj mogu da pored svih gore pobrojanih benefita, uživaju u trio paketima 24 mjeseca bez pretplate na telefoniju ili 12 mjeseci besplatnom internetu.

Za više informacija o ovim, ali i ostalim aktuelnostima Telemach-a, korisnicima se preporučuje da posjete najbliži korisnički centar Telemach-a, posjete web stranicu www.telemach.ba ili jednostavno pozovu Telemach korisnički centar na 1360!