Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tica nego ptica
haha pa sto da ne kad nam bakir vec od sarajeva pravi bangkok(seljoberu to je glavni grad tajlanda) za neke izopacene istocnjake.pravi zatvorena naselja, hotele za odabrane i vile gdje orgijaju cesto i po zelji sa maloljetnicama. sigurno ste svi culi. valjda vam nece sestru ili cerku tako podvoditi.
tajland zemlja shemale cura
Ne zna se tamo ko je musko ko je zensko..
Majku im lopovsku bezobraznu vize se ukidaju samo guzonjama
@uzap02 Прочитај ти. Визе се укидају за носиоце дипломатских и службених пасоша. Обични грађани немају ове пасоше.
Samo ukidajte komentare klixovci ni vaša nije do zore sjala
Kod njih je pušing 2$ a pušing i masaza 3$
Moguće je i da će Indonezija započeti projekte u BiH ukoliko bude zainterosvanih domaćih proizvođača. Interesantna priča :http://poslovnisvijet.ba/indonezijski-jamu-pretvoren-u-industriju-vrijednu-milijarde/