Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo popraviti šahtove
VRATITE SE SRPSKOM SVETU ❤
Ovo kod nas moze imati samo onaj ko drzi radnike za 600 maraka
Dok je lopova na vlasti, ovo ce biti rupa od drzave.
Da je ovima za zastitu okolisa stalo do okolisa trazili bi od drzave bar da ukinu carine na elektricna auta... Ovo je samo prosipanje suplje. Ako uhljeba nema da se ugrade u u sve - nema tu realno napretka.
Eno ih, na romobilima. I to je elektro, mozda znj kategorije ali je elektro. ;)
traktor je za nas ba... nemamo mi kulture u saobracaju... tako da nam ne treba ni dozvoliti da se bahatimo za volanima
Svijet se okreće negdje a nikad veće globalno zatopljenje. Bosna je tu najmanji krivac iako imamo termoelektranu i starija auta, eto tu je Bosna. Sve električno a hiljade životinjskih vrsta nestade, koraljni grebeni izumiru, rijeke sve manje. Najmanja krivica je Bosanska a najveća Kineska, Američka, Ruska, razvijeno Evropska.
U pm, nama ce jos malo kamile uvesti koliko tezimo zaostalim, bijednim islamistima
treba zapaliti klix redakciju hahhahahaahhaah
Tacno, portal koji ima za jedini cilj huskanje naroda, i sirenje medjunacionakne mrznje, pustajuci razne psihicke bolesnike da pljujunpo drugim narodima, na kraju ce njima neko doci kao onima u francuskoj sa kalasima pa jebati mater
Vulin: Zadatak ove generacije političara je stvaranje "srpskog sveta". Objedinćemo sve Srbe! Bursać: Moguće, ali u Srbiji!
Kada ovi budu letili mi se budemo vozali na struju
od čega ćemo plačati 130.000 uhljeba u drž. institucijama, kantonima, općinama, mj. zajednicama..ma kakva elektrika.
u njemačkoj doguraš bilo kakvo auto i dadnu ti el. s tim da ti je popust automatski 9.000 eure💪😉
U 15 vijeku gdje nas je odvela sda, i mladi muslimani
U nas auto ne valja ako ne moRe upalit na guranje...
Zasto ne neki DC punjac? AC imam ja kod kuce 22KW a vi se hvalite sa tim!!?? I zasto ne negdje izmedju Bosanskog Broda i Sarajeva kada je tu vecina saobracaja iz dijaspore a ti ljudi ce prvi krenuti sa.el vozilima za BiH?
Cuj gdje smo...u p.m