{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Svečano otvoren novi Telemach korisnički centar u Travniku

17.9.2015. u 14:50
20
1
Svečano otvoren novi Telemach korisnički centar u Travniku
20
Svečanim prijemom za ugledne goste s područja SBK, korisnički servis kompanije Telemach u Travniku otvorio je i zvanično svoja vrata postojećim, ali i budućim korisnicima na novoj adresi - Konatur 10 E (zgrada "Amerikanka", preko puta Općine) u samom centru Travnika.
Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni zvaničnici iz javnog i političkog života BiH, a prisutnima se obratio direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach Kenan Đonko.

"Otvaranje novog korisničkog centra na novoj lokaciji znači mnogo veću dostupnost Telemach usluga za sve građane Travnika. Naš novi showroom centar pomjera granice dosadašnjeg načina prodaje i iskustva korisnika, a u to se od danas, i na ovoj lokaciji, direktno mogu uvjeriti građani i privredni subjekti SBK. Telemach je prepoznatljiva domaća kompanija po tome što uvijek ide ukorak sa najnovijim tehnologijama, a novi ambijent u skladu sa najnovijim prostornim i idejnim rješenjem u Travniku je samo dokaz u nizu koji to potvrđuje.
Vrijedi spomenuti i da, osim što nudimo najpovoljniju fiksnu telefoniju, odnedavno nudimo i UNIFI – besplatan internet na više od 3.000 lokacija u regionu, među kojima su svakako i one u Travniku", kazao je Đonko.

Prisutnima se obratio i direktor pristupne mreže Telemacha BiH i ujedno direktor za područje Srednjebosanskog Kantona Adis Bajrami, koji je rekao: "Ponosni smo na činjenicu da sada korisnike možemo dočekivati u još ljepšem ambijentu gdje mogu dobiti sve moguće informacije, počevši od toga da se mogu informisati o našim paketima, aktuelnim akcijama, ali i da u ugodnoj atmosferi jednostavno testiraju sve naše usluge koje su jedinstvene i najpovoljnije na tržištu. Novi Korisnički centar će biti namijenjen ujedno i korisnicima MH company, VKT i BHB kompanija iz SBK koje su odnedavno u sastavu Telemach grupacije".

Novi korisnički centar servis Telemacha na adresi Konatur otvoren je za sve posjetioce u terminima od 08:00 do 16:00 sati. Centar pruža svim zainteresovanima da se na licu mjesta uvjere u brzinu interneta i kvalitet digitalne televizije D3, D3 GO usluge, zatim Total TV-a i drugih naprednih servisa. Na ovoj lokaciji je moguće i potpisati ugovor za neku od Telemach usluga, platiti račune, ali i dati svoje sugestije. Otvaranjem poslovnice u Travniku kompanija Telemach raspisala je i konkurs za prijem novih uposlenika. Konkurs je otvoren do 18. septembra, saopćeno je iz Telemacha.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: