Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo HR kamione koji ulaze u BiH stavite na cekanje isto ko i oni nas... najveca glupost koju je BiH ikada potpisala su CEFTA I Dejton
Slažem se sa Dejtonom, kad smo 4 godine izdržali, mogli smo još mjesec i taman bi Bosna bila etnički čista, kao što su htjeli i oni Bosnu etnički čistu.
Hrvatska nije u cefti
''hrvatska pravi probleme''. naslov govori da ovaj portal ne prestaje sa širenjem netrpeljivosti i mržnje. za sve nejasnoće oko prelaska granice lijepo se obratite vama omraženoj eu.
Meni rodili ko nikad
Hrvatska treba u šengen i radi po uputama EU
Idite preko Srbije i Mađarske
Ajte priko Srbije!
Nije mi zao nasih uzgajivaca...bilo cega...Poticaje uredno uzimaju,za fiskalizaciju culi nisu...da mogu,jednan kornison bi prodavali po 12km,šljiva bi koštala 5km...
Klasika,klix opet zavadja i namece ljudima sliku da Hrvatska to radi namjerno.A da mozda nisu takva pravila u EU,pa ih se ero i Hrvatska mora pridrzavat?
Pa jednostavno. Izvoziti ih avionima.
Hrvatska strukturalno i sistemski uništava BiH, a naravno po odobrenju EU
kupujem samo domace bas zbog g.....
Treba otići u Zagreb i pitati šta žele da se ne čeka na granici. Šta mislite šta radi Turska kad ode u Beograd? Samo jedan sat čekanja za njihove šlepere košta turske firme milione. Naše transportne firme su se isto žalile ali ih niko ne benda.
Samo prestat ljetovat u Hrvstskoj
Ono kao Hrvatska ovisi o turistima iz bih.Pa iz bih nema (zbog primanja) ni 10% ljudi koji mogu na Jadran !50-100€ apartmani, nakva kao redovna cijena
Hrvatska je država koja teroriše Bosance ,vidite samo onog njihovog poluretarda nacionalističkog predsjednika,da može pucao bi po nama.
Još jedan novi razlog da pljunete na Hrvatsku a u njoj se samo provode EU zakoni. Jeste li razmišljali da pošaljete Komšića, Fejzića i Relkića da to uglazbe sa svojim Hrvatima ili da okrenete izvoz preko Pelješkog mosta?
Vijest da Hrvatska ne pravi neki problem bi bila ravna onom famoznom novinarskom egzemplaru da je "čovjek ujeo psa"... Imamo komšiluk za poželjeti. Samo recipročan bojkot hrvatskih proizvoda - to se najbolje osjeti.
Ne bi imao ni šta jesti ni piti ubrzo
obidjite malo kukuruze