Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tako je puni smo ko iracki tanker!!
Bravo, kako su sam produktivni i inovativni, imaju finalni proizvod, nista ukrali nisu od prirode? SVE ODGOVORNE POHAPSITI, POSLATI NA PRINUDNI RAD POSUMLJAVANJA I TO DO KRAJA ZIVOTA, UVESTI 10 GODINA ROBIJE KAZNU ZA POSJECENO DRVO I ZABRANITI PILANE, A POSEBNO SJECU SUME! NISTA OVI MORALNIJI NISU OD DILERA DROGE, KLADIONICARA ILI VLASNIKA NARGILA BAROVA. SVE HAPSITI I NA PRINUDNI RAD!
Važno je da nam je sve podijeljeno na tri dijela, tako da i šume imaju nacionalni predznak. Jedino ne postoje zvanično, ali egzistiraju u praksi bošnjačke šume. I onda te šume, kao i telekomi, kao i elektrodistribucije, svim silama podržavaju aktuelne vlastodršce, plaćaju se stranačke kampanje i dijeli lova. A narod ko narod, bleji i voli da je u tri tora.
Lako je izvlaciti drva i poslovati pozitivno... tesko je od nule krenuti, stvoriti neku vrijednost i zaraditi...
ko to stvara vrijednost od nule? ne palamudi