Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naroda budalom prave.Nema razloga da struja poskupi.Jedini razlog kazu da usklade sa evropskom cjenom.Uskladite plate sa evropskim a ne samo struju.Kod nas prosjek hiljadu maraka a u Evropi prosjek 4 hiljade maraka.A mi svi sutimo rade sta hoce.Stjerali su nas u tri tora Cuvaju nas tri cobana ali ne smijemo se buniti jer bi to odma bilo nacionalno.Ovo je otimacina od naroda radi njihovi guzica i povecanja njihovi plata.
Zinulo dupe da je prodaju jer su prošle godine ili '22. uzeli preko milijardu od prodaje vani. Samo u jednom mjesecu maju izvoz električne energije bio je 129,3 miliona KM. Struja je nešto što imamo višak i nema potrebe da osjetno poskupi. Koliko god da poskupe njima malo, a običnom čovjeku puno. Problem je što oni te milijarde od izvoza ne troše na gradnju ekoloških i obnovljivih izvora energije nego ih sprčakuju ko zna u šta.
Po 250 manje i 250 skuplje ,do 500,puta dva,po 150 jeftine i po 150 skupe do 500,preko 300,do 300 podijeljeno s dva...tako se obracunava...i placace ovi do 300 od 150 do 500 i preko...vrlo jednostavno.
Nikad niko nije objavio cijenu po KWh, da li je to 1c ili 1KM
Po 250 jeftine i po 250 skupe, obracunava se tako znaci imate 250 po pola od jeftine i 150 znaci 300 po skupoj tarifi i 150 pa tri puta od 200, jednako je jeftinoj po skupoj... tako eto :)
sto ne uvedu isto tarifu na imovinu 1990 nema za burek 2023 biznismen cuda mu.a
Procitao i opet ne znam posto je struja u RS bila i koliko je sad
Jedino sta je opravdano poskupljivat struju jeste ulaganje u obnovljive izvore koji ne zagadjuju zrak. Sve ostalo je punjenje vlastitih dzepova pod licem nacionalizma.
Samo nuklearna energija. Sve ostalo je prdimahovina. Termoelektrane zagađuju vazduh gasovima koje izbacuju sagorijevanjem uglja, hidroelektrane uništavaju riječne ekosisteme, vjetrenjače čekaju vjetar, solarne ploče tako-tako, nisu ni one nešto ekstra a poskupe su. Samo na nuklearnoj energiji možemo naprijed, da imamo struje i za izvoz.
Neka vam ne pada tesko, samo gledajte sa pozitivije strane, sta npr. da je poskupila struja, a u isto vrijeme niste primili bustere ili jos gore niste vakcinisani, to bi bio dvostruki belaj, uvijek moze gore, zivio spasitelj i filantrop Dr Bill Gates, nasa sveta krava, samo njemu vjerujemo i od njega pomoci trazimo! Hvala mu!
Odmah primi kinesku vakcinu . Ona se pokazala najbolja , kurcino nepismena
sto članaka o uvođenju blok tarifa, a nigdje da neko napiše koliko je to poskupljenje ako troše preko 500 ili 1500
Nemoj to Fadile...!!!! Ah, cek, drugi entitet ?!? Onda je Ok. Onda, Fadile, gdje su respiratori????
A jes nam dobro objasnio poskupljenje struje onaj direktor iz RS , da ga je cak i idiot Dodik morao smijenit . Koji odron od ljudi i entiteta
Slava Ukraini !!!!
Sad ce prvo vidjeti hoce li se ko buniti u RS, pa ako ne (naravno ne jer su svi ovce) slijedi isto i u Federacji
Ne pišite o struji, kad federalci čuju i oni će dići cijenu po uzoru n Mileta.
Pa imaju, neka..
Mi se samo trebamo riješiti Andelije i Bičakčića i biće bolje...
Čuvajte šumsku kaže mile, inače neće imat odakle šišat ovce, beeee beee
Sve uskladjuju sa Evropom samo plate NE! MAMU VAM