Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sam mislio, ok, hajde, teško je pravit autoput u BiH zbog brda i tunela ali ovo je prešlo sve granice. Čisti bezobrazluk. U Sarajevu nema Dodika i čoviċa pa ni metar zaobilaznice nisu napravili!!!!! Ko je kriv sad?
Jah eto trojka odradjuje dobar posao nema sta… nikad vise droge nije bilo na ulicama jer su im sad sva vrata otvorena
Ova trojka sve nešto mudriše a medju vremenu ništa. Nemamo mi talentovanih političara, nemamo mi kadra. Nije lako ni njima s nama. S kim pričat? Najbloji primjer je bio Aprilski paket kojeg smo mi sabotirali. Sta sad imamo od političara? Kośarkaš? Specijalilet inat politika! Nek se on osvetio a za narod ništa nije konkretno uradio. A Nikšič isto tako. Zivi u nekoj fantaziji da može sa ‘partnerima’ kako kaze pregovarat :))
Čuj dijeli frustriranost. Bolje dijeliti rješenje
Stefi,nemamo ni voz da moze dalje od Doboja.Stisni petlju burazeru od domacih politicara pa provuci putnicki voz za Zagreb ili Beograd.
Dali pare, para nema a ni puta. I ja bih bio frustriran.
I kad ga naprave, bit će pust, kao i sada što je.
Kada bude komplet gotov onda će bruka Poljaka, Čeha i Mađara ući njime. Trenutno zaobilaze kroz Hrvatsku jer vremenski je brže
Kazu sljedeca dionica sto ce se praviti je Bihac-Jajce-Zenica. Pocetak radova u proljece 2097. Zavrsetak se ocekuje do kraja septembra 2234.
Hidžretske
30 godina pravite autoput! Nismo u stanju da povežemo Zenicu i Doboj, niti će taj dio autoputa biti gotov za jođ 10 godina. O tunelu Prenj, ne treba ni govoriti. To ovim tempom će biti svjetski rekord u pravljenju autoputa dužine malo veće od 300 kilometara.
Zapišite DO 2038 neće biti gotova autocesta Sarajevo -Mostar
Ja bih bio sretan ako se zavrsi trasa puta Zenica-Doboj do 2028 ali po dinamici radova da Bog da da ce zavrsit
Stefi,nemamo ni voz da moze dalje od Doboja.Stisni petlju burazeru od domacih politicara pa provuci putnicki voz za Zagreb ili Beograd.
Bolje nam objasni ovaj stranac ,nego ovi naši, u prevodu,kad daješ pare svaki detalj te zanima,a naši sa tuđim.larama,pa.lagano,ukratko,lako je sa tuđi K... po koprivama
Svi isto raditi sto vise da uzmete raredinih 30 godina dobru povlaku u Bosni i Hercegovini!?
Uslov za Bosnu da udje u EU je zavrsetak toog koridora o kojem slusam haman od rodjenja, dakle nasi il cekaju da se EU raspadne il je nesto trece...mi imamo u planu da busimo tunel 11 km, a nemamo ekibeti 20 bagera i 100 kamiona ispravnih, a kamo li spec masine za tunele....ljudi prave tunele pod vodom
ne, ne dijelite
Sramota! Idite pitajte Vučića kako se to radi! Bili iza nas 10 godina sa putevima a sada 20 godina ispred! Sramota!
mozete li istraziti zasto senista ne radi u Zivinicama na obilaznici, ko to koci???
najveca je greška poslati pare ovamo i cekati rezultate. ako se nešto treba praviti dodjete i napravite to, jer ovi i ako šta naprave pokradu najmanje 30%.
hvala sda stranci sto nas je ponizila cinjenicom da rs ima vise kilometara autoputa od nas
Kod nas u Swedskoj autoput zavrse za 12 mjeseci, i to jos po najgorem skandinavskom terenu