Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca nam se smiju Reufe
Jesu ih Turci zafrkali, 3 posto kamata na 3 milijarde za put kojim nece ici puno auta. Kamatari ne pitaju kolko si skupio putarine, bice snizavaj penzije da se vraca kamata
@doboyevoopet BIH u EU i NATO a ne u rusko-tursku guberniju bez ljudskih prava i ekonomijom XIX vijeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svrha autoputa sarajevo-beograd , stići na grand paradu na vrijeme ... ili da tenkovi mogu brže rolati ako zatreba ...
@Musko.ba ima i treća mogućnost da je neko bez nas dogovorio neku uniju ili srboslaviju sa beogradom kao glavnim gradom tj da smo potiho svrstani u rusko-turski sektor.
@AntiNatalisti kad su išli da ruše vukovar išli su dijelom autoputa "bratstvo jedinostvo" pa ne ne znam što bi sad pravili izuzetak i išli preko planina i dolina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@Bauuh verovatno al u kurcu
Ma kakav asfalt i kakvi baktači , opanci i kaldrma. Troja kola sam sjebo po onim rupetinama.
Najobičnije talambasanje, nema para i ni objektivnih studija i isplativosti projekta.
Yebo vam beograd mqter gradite auto put za bg a nase ceste u qurcu tocak slomiti gdje god krenes
Ja ne znam kako ali kada je direktor cesta bio Ensad Karic nekako se napravilo 60 Kilometara autoputa za 3,5 godine. Kako dodje SDA i SBB sve stade kao da je neko rukom svjetlo ugasio. Ensade vrati se sve ti je oprosteno.
Dil da Bookir , Vucic i Erdogan pokradu na tenderima. Dodik treba birati za presjednika Srbije i Republike Srpske
ovo je trebala yuga zavrsiti 1975 ...kao i VC koridor i jadranski autoput ...tako su barem infrastrukturu zavrsile zemlje za koje su komunisticke vlasti tvrdile da su bara bara sa yugom ...ak niš bar danas vidimo koliko su lagale te vlasti ...bitno je da je bravar ulozio petnaest milijardi dolara u sigurnost svoje bulje i ostavio dvadeset milijardi dolara duga prema amerima radi kojih nas danas deru i ...bu kako hoce!
stani malo. zar nije Erogan poklonio put Srbiji i BiH ? kakvi sad krediti ?
Srbija gradi autoput jer im treba poveznica sa zapadom. Mi želimo da gradimo taj put kao da nam je vrhovni prioritet. Što Srbija ne gradi autoput prema Rumuniji i Bugarskoj? Zaboli ih za istokom. Puteve trebamo prioritetno praviti prema Krajini i zapadu a ne na istok.
pa sta bi sa onoga Turska pravi djaba, izgleda sve krediti pa ti vracaj generacijo 2050
Sve je to Terzić kadar napraviti u pet dana samo da dobije dozvolu od centrale.
Srbija negradi onda spaja. A turski predsjednik im pomaže. A nas niko nepita, a žele da pomognemo.
Sarajevo nema autoput za Minhen ali će ga dobiti za Beograd. Ali to nije čak ni u pravcu istanbula. A naši svi odoše na zapad, zašto SDA na istok?
Vjenčali se osnivač Fashion.hr-a Vinko Filipić i manekenka Sanela Seferagić. Ode naša Bošnjakinja za Hrvata. Sve ih se više udaju za hrvate. Znači zapad a ne istok. U tom pravcu bi trebao ići i autoput. Nisu valjda Albanci pametniji od nas. Oni u Rim a mi...
srbija radi, bosna se gradi
Brza cesta dole autoput gore . Znaci čista laž jer ne grade se tako dvije skupe dionice kroz kokuzne krajeve